Pokazala trbuščić

Rođena je u zatvoru, vjenčanje nikad nije potvrdila, a uspješno je skrivala i već drugu trudnoću

Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) +0 Leighton Meester ( Foto: Instagram) Galerija

Leighton Meester i muž Adam Brody tajili su dva mjeseca rođenje prve kćeri Arlo 2015., ali i svoje vjenčanje godinu ranije koje nikada nisu potvrdili.

Glumica Leighton Meester (33), koju je proslavila uloga u seriji "Tračerica", očekuje drugo dijete s mužem, kolegom Adamom Brodyjem (40). 

Pogledaj i ovo Leighton Meester (Foto: Getty) Netipična obitelj Slavna glumica rođena je u zatvoru, majci to nikad nije zamjerila, no ona joj je priuštila još jedan udarac

Kako piše Daily Mail, supružnici su viđeni u utorak kako se šeću po Los Angelesu s kćeri Arlo Day (4), koja je bila u kolicima. Leighton se pritom nazirao trudnički trbuh, pa je otkriveno da će se uskoro njezina obitelj proširiti. 

Glumica nije viđena u javnosti od siječnja ove godine, pa je očito skrivala radosnu vijest. Leighton i Adam, koji se proslavio u seriji "O. C.", inače dosta čuvaju svoju privatnost, stoga nije čudno što su tajili trudnoću. 

Par je tako uspio kriti dva mjeseca kada im se rodila kći Arlo 2015., ali i svoje vjenčanje godinu dana ranije koje nikada nisu htjeli potvrditi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m proud to once again partner with @shamrockfarmsmilk and @Subway for the second year to support my friends at @FeedingAmerica on National Milk Day. An easy way to get the whole family involved in giving back, head to your local Subway Restaurant and for every kids’ meal purchased with a milk on Jan 11, 2020, $1 will be donated to Feeding America to help feed people in need. Join us in our fight against hunger #sponsored

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Zanimljivo je da je sama Leighton rođena u zatvoru u Teksasu, gdje je njezina majka služila kaznu zbog droge, pa ju je neko vrijeme odgajala baka. "Zbog toga ne osuđujem olako druge ljude i jako sam otvorena prema svima. Više cijenim i stvari koje imam", rekla je svojedobno glumica.

Leigton je 2011. imala puno problema s majkom, a svoje su svađe odlučile riješiti na sudu. Međusobno su se sudski tužile zbog novca koje je glumica dala za liječenje mlađeg brata Alexandera, koji ima brojne zdravstvene probleme.

Navodno je njihova majka taj novac potrošila za uljepšavanje, botoks i ekstenzije, a ona je zatim podnijela protutužbu u kojoj je tužila kćer da je prekršila njihov ugovor, ali i za fizičko zlostavljanje. Tvrdila je da joj je Leighton usmeno obećala 10 tisuća dolara mjesečno, no dobivala je samo 7500 te je zatražila i novac za "žrtvovanje vlastite sreće" kada se zbog njezine glumačke karijere morala preseliti u Los Angeles.

Leighton ima Instagram, no ne objavljuje slike obitelji, dok njezin muž nije prisutan na društvenim mrežama. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene