Dramatična noć

'Nitko ne pita trebaš li pomoć jer, ako nisi poznat, potpuno si nevidljiv!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovako je izgledala dodjela Oscara iz kuta 'obične smrtnice'.

Kada je Jennifer Lawrence (ponovno) pala na Oscarima, pokušala se uhvatiti za ženu ispred sebe te joj je skoro uništila frizuru.

Pogledaj i ovo showbuzz Moj jeeee! FOTO Pokušala joj ukrasti Oskara!

Opet je pala - i postala hit!

Nepoznata žena iz priče više nije nepoznata. Riječ je, naime, o Jenniferinoj prijateljici Lauri Simpson, koja je na MySpaceu na duhovit način opisala svoje iskustvo s dodjele Oscara.

Laura je priznala kako je najvažnija večer počela poprilično dramatično budući da je njezina pratilja posegnula za Laurinom frizurom i haljinom kako bi spriječila vlastiti pad.

'Nitko te ne pita trebaš li pomoć jer, ako nisi netko poznat, potpuno si nevidljiv', napisala je Laura. 'Nije ni čudo što su glumci već ludi. Crveni tepih prepun je obožavatelja koji vrište i fotografa koji ti se obraćaju jedino kada im smetaš na putu. Oh, i vikali su: 'Ti u ogromnoj haljini, makni mi se iz jeb*** kadra!' Kada smo konačno došli do kraja crvenog tepiha, morala sam otići u toalet prije nego što sam sjela', napisala je.

'Jessica Biel pridržala mi je vrata i pohvalila haljinu. Nijednom ljudskom biću ne bi smjelo biti dopušteno imati takvo tijelo i lice', dodala je.

I dok je J.Law sjedila u prvom redu između svog dečka Nicholasa Houlta i kolege Bradleyja Coopera, Laura je dobila udaljenije mjesto s kojeg i nije mogla pretjerano vidjeti cijelu ceremoniju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene