Nešto nije bilo u redu

Otkriveno zašto je voditeljica samo nestala u prijenosu Eurosonga: "Mislila sam da je umor, ali..."

Laura Pausini Laura Pausini Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Pausini Laura Pausini Eurosong, Laura Pausini Eurosong, Laura Pausini Laura Pausini Laura Pausini - 11 Laura Pausini, Alessandro Cattelan i Mika Laura Pausini - 7 Laura Pausini, Alessandro Cattelan i Mika Laura Pausini, Alessandro Cattelan i Mika +9 Laura Pausini, Alessandro Cattelan i Mika Galerija

Laura Pausini pozitivna je na koronavirus, a probleme sa zdravljem počela je osjećati već u finalu Eurosonga na kojem smo ju gledali u ulozi voditeljice.

Slavna talijanska pjevačica Laura Pausini koju smo gledali u ulozi voditeljice ovogodišnjeg Eurosonga u Torinu pozitivna je na koronavirus, a tu je vijest sama potvrdila.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaštitno lice poznatog brenda Danijela Martinović voli narukvice

Zdravstveni problemi počeli su još u prijenosu finala uživo, tijekom kojeg su gledatelji mogli primijetiti da je nije bilo neko vrijeme uz suvoditelje Alessandra Cattelana i Miku, i to iz razloga što joj pao tlak zbog čega je umalo pala u nesvijest.

"Da, zaista nešto nije bilo u redu. Od subote se ne osjećam dobro. Mislila sam da je to uzrokovano nagomilanim umorom, ali nije bilo tako. Upravo sam doznala da sam pozitivna na koronavirus zbog čega sam izolirana i ne mogu putovati", napisala je Laura u priči koju je podijelila na svom profilu na Instagramu te dodala da zbog toga neće moći sudjelovati na koncertu Amor a la Música na Floridi.

Laura je u rodnoj Italiji velika glazbena zvijezda i snima pjesme na talijanskom, španjolskom, portugalskom, engleskom i francuskom jeziku, a iza nje su i neki povijesni uspjesi.

Počela je pjevati u dobi od osam godina u piano baru, a kada je navršila dvanaest godina, izdala je prvu pjesmu "I Sogni Di Laura", poluprofesionalni uradak koji datira iz 1987. godine. Karijera joj je započela s usponom na festivalu Sanremo s pjesmom "La Solitudine" 1993. godine.

Iste godine izdala je i svoj prvi album koji je naslovila svojim imenom i prezimenom, a godinu dana kasnije izdala je drugi album "Laura" koji je, osim u Italiji, doživio i veliki uspjeh u Francuskoj pa su joj iz njezina tima savjetovali da pokuša osvojiti španjolsko i latinoameričko tržište. To je je i pošlo za rukom zahvaljujući hitovima poput "Non c'e" ili "Se Fue".

Prvi album na engleskom jeziku naslovila je "From the Inside", a izdala ga je 2002. godine. Uspješnicom "Surrender" zasjela je na prvo mjesto Billboardove Dance ljestvice, a i drugi singl na engleskom, "If That's Love" zasjeo je na isto mjesto poznate ljestvice. Njezina pjesma nazvana "The Extra Mile" postala je soundtrack filma "Pokemon".

Tijekom karijera, Laura je primila dvije Svjetske glazbene nagrade, 1994. i 2003. za najboljeg talijanskog izvođača, Platinastu nagradu za najprodavaniju izvođačicu Europe, Latin Grammy je za najbolji vokal na pop albumu 2005. godine te Grammy za najbolji pop album. Laura je postala prva pjevačica iz Italije koja je osvojila Grammy.

Njezin veliki obožavatelj je i tenisač Novak Đoković koji je poželio da mu Laura zapjeva na vjenčanju s Jelenom 2014. godine, no ona je navodno za nastup tražila 220 tisuća eura pa je odustao od angažmana.

Što se tiče njezina privatnog života, Laura je od 2005. godine u ljubavnoj vezi sa svojim gitaristom i umjetničkim producentom Paolom Cartom s kojim ima kći Paolu. Rođenje kćeri 2013. godine jedan joj je od najvažnijih trenutaka u životu jer pjevačica nikada nije skrivala svoju tešku borbu sa začećem.

Prije Paula, imala je dvije ozbiljne veze. S glumcem Alfredom Cerrutijem bila je od 1993. do 2001. godine, a zatim je dvije godine bila u vezi s Gabrielom Parisijem.

Laura je aktivna na Instagramu gdje ima preko 3,8 milijuna sljedbenika s kojima svakodnevno dijeli važne privatne i poslovne trenutke.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 +23 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +26 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene