''dok ne nađem nešto bolje...''

Lasagna objavio snimku s Trga bana Jelačića i ovako svima zahvalio na podršci: ''Hvala nije dovoljno...''

Doček Baby Lasagne na trgu - 10 Doček Baby Lasagne na trgu - 10 Tomislav Kristo / CROPIX 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Baby Lasagne na trgu - 10 Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 8 Doček Baby Lasagne na trgu - 7 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 Doček Baby Lasagne na trgu - 5 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Baby Lasagna rasplakao se na pozornici Doček Baby Lasagne na trgu - 1 +13 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Galerija

Baby Lasagna našao je vremena da objavom na Instagramu zahvali svim fanovima na podršci, kao i na dolasku na doček u Zagrebu.

Naš predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, na Instagramu je objavio video uz koji se emotivnim riječima zahvalio svima na potpori i dolasku na doček u Zagrebu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

''Ne znam što da vam kažem i kako da se zahvalim. Unijeli ste toliko sreće, veselja i ponosa u srce mene, moje obitelji i moga tima.
Hvala nije dovoljno ali dok ne nađem nešto bolje - hvala'', napisao je uz spektakularni video s glavnog zagrebačkog trga. 

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na trgu - 4 Celebrity Od ovih prizora nemoguće je ne naježiti se! Ovako je to izgledalo kad je Lasagna na trgu u Zagrebu zapjevao ''Rim tim tagi dim!''

Pogledaji ovo Baby Lasagna rasplakao se na pozornici Celebrity Ovo je trenutak kad se Lasagna slomio, a suze su potekle! Nije očekivao da će ga dočekati ovoliko ljudi

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Celebrity Lasagna na trgu istaknuo činjenično stanje: ''Mi smo klinci koji smo sve napravili sami...''

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na trgu - 1 Celebrity Pogledajte kako je izgledao trenutak kad se Baby Lasagna popeo na pozornicu na Trgu bana Jelačića!

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na trgu - 1 Celebrity Baby Lasagna rasplakao se na trgu, publika je skandirala ''Marko, mi te volimo!''

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na aerodromu - 1 Celebrity Čvrst zagrljaj Lasagne i njegove majke koja nije skrivala koliko je ponosna na svog sina!

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči - 5 Celebrity Tajči rasplesala Lasagnine fanove na trgu, malo je reći da je atmosfera užarena!

Pogledaji ovo Baby Lasagna u avionu za Hrvatsku - 1 Celebrity Ajmee! Kakva ludnica je nastala u avionu kojim je Lasagna stigao u Zagreb, pogledajte ovo!

Pogledaji ovo Baby Lasagna sa zaručnicom u avionu - 1 Celebrity Lijepa zaručnica ne odvaja se od svog Baby Lasagne, internetom kruži njihova fotografija iz aviona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene