Teški trenuci

U periodu od samo tri tjedna preminulo mu je dvoje djece: "Svi su slomljeni i loše se osjećaju"

Larry i Shawn King (Foto: Getty Images) Larry i Shawn King (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Larry i Shawn King (Foto: Getty Images) Larry i Shawn King (Foto: Getty Images) Larry i Shawn King (Foto: Getty Images) Larry i Shawn King (Foto: Getty Images) Larry King (Foto: Getty Images) Larry King (Foto: Getty Images) Larry i Shawn King (Foto: Getty Images) Larry King (Foto: Getty Images) Larry King (Foto: Getty Images) +0 Larry King (Foto: Getty Images) Galerija

Larryju Kingu u kratkom periodu preminuli su sin Andy i kćer Chaia.

U periodu od samo tri tjedna jednom od najslavnijih američkih televizijskih voditelja Larryju Kingu preminulo je dvoje djece, 65-godišnji sin Andy i 52-godišnja kći Chaia.

Pogledaj i ovo showbuzz impresivan posao Od političara do holivudskih zvijezda: Odradio je više od 50.000 intervjua, a zbog karijere je promijenio i svoje ime

Andy je preminuo iznenada od posljedica srčanog udara, a uskoro je stigla nova rastužujuća vijest da je Chaia izgubila borbu s rakom pluća.

86-godišnji Larry koji se još uvijek nije u potpunosti oporavio od posljedica prošlogodišnjeg srčanog udara nije mogao iz Los Angelesa otputovati na sinov posljednji isphaiaraćaj koji je bio održan na Floridi, već se pozdravio njim putem videoprijenosa.

"Svi su slomljeni i loše se osjećaju. Larry je jako povrijeđen i potresen. Prošle godine je bio jako bolestan, a njegova su djeca vodila brigu o njemu. Jako ga je potreslo što ih je izgubio", izjavila je Larryjeva unuka i Andyjeva kći Jillian za Daily Mail koja ovih dana prolazi kroz težak period.

"Bili smo na sprovodu mog svekra u Kentuckyju kad su nam javili da je otac preminuo. Pretpostavljamo da je umro od srčanog udara, ali autopsija nikad nije napravljena. Nisam mogla vjerovati. Chaianu smrt smo očekivali zbog svega kroz što je prolazila, bar smo se na to mogli pripremiti. No za njega nije bilo upozorenja. Bio je to veliki šok", izjavila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cannon King (@cannon) on

Larry je Andyja posvojio 1962. godine nakon što se vjenčao s njegovom majkom Alene Akins s kojom je dobio i kći Chaiau, a osim njih otac je 58-godišnjeg Larryja Juniora, 21-godišnjeg Chancea i 20-godišnjeg Cannona koje je dobio s bivšom suprugom Shawn od koje se nedavno bio razveo.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Instagram) +0 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene