Zdravlje je najvažnije!

Dirljiva čestitka naše pjevačice mužu: ''Nisu vremena za to, ali kad sve prođe, obećavam ti nešto...''

Lana Klingor Mihić, Ante Mihić (FOTO: Instagram) Lana Klingor Mihić, Ante Mihić (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić, Ante Mihić (FOTO: Instagram) Lana Klingor Mihić, Ante Mihić (Foto: Instagram) Lana Klingor Lana Klingor Mihić - 4 +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić sve je raznježila rođendanskom čestitkom svom suprugu Anti Mihiću.

PR stručnjakinja i bivša pjevačica Lana Klingor, koju gledamo i kao natjecateljicu showa "Tvoje lice zvuči poznato", na Instagramu je romantičnom porukom poželjela sve najbolje za rođendan svom suprugu Anti Mihiću.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić BILA JE NA METI MEDIJA Lana Klingor Mihić otvoreno progovorila o periodu samohranog majčinstva: "Dobila sam trudove i samu sebe sam odvela na porod"

"Osim puno više sijedih dlaka na bradi (jer realno kose nemaš), sve je isto od zadnjeg rođendana. Mijenja se samo nekoliko stvari. Mi postajemo čvršći, ja te malo više volim i sve više poštujem. I sve znaš. Ne postoji nitko kao ti&ja. Planirali smo veliki tulum za tvoj okrugli 40. rođendan, ali nisu vremena za to i žao mi je što je tako. Ali najvažnije je da ostanemo zdravi, da pazimo jedni na druge i preživimo sve ovo što se događa. Kad sve prođe, obećavam ti tulum života, iako, realno, ti si na tulumu već 9 godina. Sretan rođendan, ljubavi", napisala je Lana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Lana i Ante u sretnom su braku su od 2013. godine, zajedno odgajaju tri djevojčice, a zgode iz njihova života možemo pratiti i na Laninu profilu na Instagramu, gdje često dijeli njihove preslatke zajedničke trenutke. 

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene