tužna priča

Kristina Bradač progovorila o gubitku svoje djevojčice Sofije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša manekenka i dizajnerica izgubila je svoju djevojčicu. Malena je rođena prerano da bi uspjela preživjeti. Najviše joj, kaže, znači podrška obitelji i partnera Mire Radića.

Bivša manekenka i dizajnerica Kristina Bradač progovorila je za magazin Story o svojoj tragediji. Naime, rodila je i izgubila djevojčicu Sofiju jer je malena bila nedonošče. O tužnoj životnoj situaciji progovorila je kako bi pomogla Klubu roditelja nedonoščadi 'Palčić'.

Pogledaj i ovo Dizajnerica Kristina Bradač (Foto: Dnevnik.hr) Druga sreća Ove su domaće dame pravu ljubav pronašle iz drugog pokušaja

'Budući da sam u bolnici čuvala trudnoću i znala sam da ću imati prijevremeni porođaj, odnosno znala sam da ću imati dijete palčića, puno sam se o njima informirala na internetu', obasnila je Kristina. S udrugom je u kontakt stupila tek nakon rođenja kćerkice.

Kristina se pomirila s bivšim? 'U ljubavi nema pravila'

'Kod mene je sve bilo u redu na pregledima, napravila sam neke testove, slala ih u Ameriku, dijete je bilo zdravo, sve je bilo u redu sa mnom i s njom. No kada sam u petom mjesecu trudnoće došla na redovitu kontrolu, ginekologinja mi je napomenula da imam rizičnu trudnoću pa sam sljedećih pet i pol tjedana ostala u bolnici na čuvanju. Iako sam strogo mirovala, dobila sam prerane trudove i morala roditi. No beba je bila premala da bi preživjela', rekla je Kristina.

Sve se dogodilo prije mjesec i pol, a bol je, kaže Kristina, još uvijek prejaka. Velika podrška bio joj je dugogodišnji dečko Miro Radić. 'Proveo je sa mnom 12 sati u rađaonici, četiri puta na dan dolazio bi sa mnom u bolnicu. Ne znam kako bih sve to izdržala da nema njega. Podrška i ljubav bližnjih, ljudi koje imam oko sebe, uistinu su ključni', zaključila je Kristina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene