Elegantnija izdanja

Dvije posljednje fotografije slavne starlete dokaz su kako i bez golotinje i neukusa izgleda savršeno

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +0 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kim Kardashian poslovno je carstvo izgradila na golotinji.

U posljednja dva javna izlaska, 38-godišnja starleta odrekla se golotinje.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Naravno, radi se o Kim Kardashian koja je poslovno carstvo izgradila na golotinji, no morate priznati kako treba i to znati.

Iako je poznata veći dugi niz godina, i dan danas uspijeva šokirati javnost ili biti u središtu pozornosti, pa se čini kako njezina slava neće tako brzo pasti u zaborav.

A Kim se u posljednja dva javna izlaska ponovno potrudila da se piše o njoj i to nakon što je odbacila tradicionalno golišave, premale, preuske i često neukusne krpice za nešto elegantnija izdanja u kojima je izgledala jednako zanosno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Prvo je u zanimljivim hlačama, štiklama i dugom baloneru prošle nedjelje zablistala u crkvi svog supruga Kanyea Westa s najstarijom kćerkicom North, a dan poslije supružnici su odveli djecu na večeru u jedan ekskluzivni restoran na Beverly Hillsu.

I dok se reper, po starom običaju, odlučio za casual izdanje, njegova supruga uvukla se u dužu, bijelu haljinu bez naramenica, a frizura i šminika su kao uvijek bili besprijekorni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kanye nije skrivao koliko je ponosan na suprugu, što su potvrđivali njegovi zaljubljeni pogledi. Ipak je godinama strpljivo čekao da se zaljubi u njega, što je na kraju i dočekao, a par zajedno ima četvero djece. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL +7 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Celebrity Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene