Prihvaća svoje mane

Khloe sama objavila fotke: Koja je PRIJE, a koja poslije Photoshopa?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian dugo je vrijeme bila zapostavljena sestra, a kada odrasteš uz Kim i Kourtney treba malo vremena da se istakneš.

Njezino vrijeme je sada došlo, i em što izgleda bolje nego ikad, Kourtney Kardashian i dalje je bez dlake na jeziku. Pozirala je za Complex magazin i pokazala svoje seksi tijelo na kojem radi već neko vrijeme. Redovito i neumorno vježbanje pomogli su joj oblikovati tijelo kakvo je uvijek željela, a u intervjuu je i progovorila o svojoj obitelji, bivšima i željama.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima 45 godina Pa tko ne bi pogledao to tijelo? JLo drži tempo s mlađim dečkom

Lijepe nasljednice slavnih roditelja: Njihovo vrijeme tek dolazi

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe je otkrila kako obitelj prate TV kamere od 12 do 16 sati na dan, šest dana u tjednu i to 6-8 mjeseci u godini. A kada je toliko pažnje na tebi, teško je ostati normalan. To kaže i za svoju mlađu sestru Kyle Jenner za koju kaže da nije 'normalna 17-godišnjakinja'.

'Nju nećete čuti da ide na pidžama party ili ide na maturalnu. Kylie ima poslovne sastanke, kupila je prvu kuću i putuje privatnim avionom na sastanak s Karlom Lagerfeldom', objašnjava Khloe koja je zaštitnički okrenuta prema svojoj obitelji i kaže da je prava lavica kada ih netko napada. Iako joj je bilo teško prihvatiti transformaciju Brucea u Caitlyn Jenner, sada ga potpuno podupire i cijeni njegovu tj. njezinu  hrabrost.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Progovorila je i o bivšem suprugu Lamaru Odomu s kojim se službeno rastala prošli tjedan. 'Lamar je jedan od najboljih ljudi koje znam, zahvalna sam na svemu, čarolija među nama trajala je dugo... sada ništa ne požurujem. Kada dođe pravo vrijeme, dogodit će se', ističe poduzetna Khloe.

Osim toga, objavila je i svoju fotografiju prije i poslije 'obrade' Photoshop i poručila hejterima kako je itekako zadovoljna sama sa sobom bez obzira što drugi o tome misle. 'Slika slijeva je originalna snimka koju smo snimili taj dan, a ona na desno je Photoshopirana. Da, koža je glađa i sjene su maknute, no i dalje mislim da izgledam dobro i bez toga. Prihvaćam svoje mane', poruka je koju ova slavna Kardashianka šalje ženama.


Sve se može kad se hoće, a kako je bilo na snimanju pogledajte u videu. Mi smo ga pogledali nekoliko puta... Khloe je prava seksi lavica!

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene