Meta oštrih komentara

Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

Khloe Kardashian Khloe Kardashian Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 6 Khloe Kardashian - 5 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian i Tristan Thompson Khloe Kardashian i Tristan Thompson Khloe Kardashian i Tristan Thompson Khloe Kardashian +10 Khloe Kardashian Galerija

Nakon vijesti kako ponovno čeka dijete s omraženim partnerom Tristanom Thompsonom, Khloe Kardashian našla se na meti kritika i postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Javnost je šokirala novost iz obitelji Kardashian koja je došla od članice klana Khloe Kardashian.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Nije naučila lekciju? Vijest koja je uzdrmala svjetske tabloide: Članica najpoznatije reality obitelji šokirala priznanjem koje baš nitko ne razumije!

Naime, u službenom priopćenju za Daily Mail Khloe je priznala kako očekuje drugo dijete s Tristanom Thompsonom, a koje će na svijet donijeti surogat-majka. Na svijet bi trebalo stići uskoro, a nakon ove vijesti Khloe je postala predmet ismijavanja.

Društvenim mrežama i internetom počele su kružiti šale i uvrede na račun ove omražene Kardashianke jer se nikako ne može naučiti pameti te se uporno vraća partneru koji ju je nebrojeno puta prevario tijekom njihove veze i trudnoće s prvom kćeri True.

Drama koja je obilježila ovaj par je prevara Tristana s Jordyn Woods, bivšom najboljom prijateljicom Khloeine sestre Kylie Jenner, a internetski trolovi odmah su počeli pisati da Jordyn uživa u ovoj drami.

Dok su neki Khloeni fanovi pokušali braniti svoju miljenicu, drugi su na te komentare brutalno oštro odgovarali.

''Nemojte je ismijavati, može se dogoditi svakome…'' napisao je obožavatelj, na što je drugi korisnik odgovorio: ''Ne, mi nikad nećemo biti toliki idioti!''

''Gdje je njoj mozak?'', ''Kakav nedostatak samopoštovanja…'', ''Haha! Pitam se zovu li trudnu djevojku surogat-majkom da se prikrije rezultat još jedne Tristanove prevare!'' neki su od komentara.

Drugi su se pak bacili u ozbiljnu istragu i otkrili da to znači da je surogat-majka već bila trudna prije nego što je u javnost izašla vijest kako će Tristan postati otac sina s Maralee Nichols u prosincu prošle godine.

''Tristan je zaista odvratan! Kako možeš ponovno prevariti ženu nakon što se složite za surogat-trudnoću?''

Javnost je oko cjelokupne situacije s Khloe podijeljena. Dok je mnogi žale i brane od zlobnih komentara govoreći da ga voli, ali da se nadaju da će shvatiti da on nije čovjek za nju, drugi je napadaju i vrijeđaju jer još nije shvatila da je Tristan neće prestati varati i da je loša osoba.

Neki komentari su i nasmijali korisnike društvenih mreža.

''Khloe će se samo nastaviti praviti da True već nema braće i sestara, lol!''

''Ne mogu vjerovati da će Khloe platiti surogat-majci da devet mjeseci nosi Tristanove slučajne potomke…''

''Stanite! Zbilja mi kažete da Khloe ima 74 sestre i nijedna joj nije rekla da Tristan nije osoba za nju?''

Ipak, mnogi se slažu kako Khloe ovo ne zaslužuje, a mnogi smatraju i da se sve ovo događa samo kako bi se privukla pozornost i povećala gledanost novog showa obitelji Kardashian.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 +25 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotke zbog kojih su mnogi poželjeli odmah u teretanu: ''Svaka čast ženo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene