Zaista tužno

Kći country pjevačice otkrila detalje smrti koji su šokirali javnost: ''Pitala me hoću li biti uz nju...''

Naomi Judd - 4 Naomi Judd - 4 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Judd - 4 Naomi Judd - 6 Naomi Judd - 5 Naomi Judd - 3 Naomi Judd - 2 Naomi Judd - 1 Naomi Judd - 7 Wynonna Judd - 1 Wynonna Judd - 2 Wynonna Judd - 3 +5 Naomi Judd i Wynonna Judd - 1 Galerija

Ashley Judd, kći popularne pjevačice country glazbe Naomi Judd, otkrila je strašne detalje smrti njene majke koja je šokirala javnost.

Naomi Judd, 76-godišnja Grammyjem nagrađivana pjevačica, počinila je samoubojstvo na svom imanju u Tennesseeju.

Pogledaj i ovo Ashley Judd (Foto: Getty Images) Pokušala objasniti Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"

Njezina kćer Ashley s medijima je podijelila ovu informaciju, a još je strašnije što je upravo Ashley naišla na tragičan prizor. 

''Bila sam kod mame u posjeti, kao i svaki dan, a ona mi je rekla ''Hoćeš li ostati sa mnom?'', a ja sam rekla: ''Naravno da hoću'', ni ne sluteći što je njena majka aludirala.

Ashley je izašla van kako bi pozdravila obiteljskog prijatelja, a kad se vratila obavijestiti majku da je njihov gost stigao, našla ju je mrtvu.

''Otišla sam gore da joj kažem da je prijatelj tamo i pronašla sam je'', ispričala je Ashley.

''Imam traume od toga.'', dodala je. 

Ashley, koja je također glumica, prije objavljivanja izvješća o obdukciji podijelila je detalje o majčinoj smrti. Ponovila je da Naomi ima pravo na svoje dostojanstvo i svoju privatnost i da neće otkriti ništa drugo.

Naomi je ponosno pokazalu svoju farmu na kojoj je preminula tijekom jedne epizode Oprah Winfrey 2016. godine.

Country Music Hall of Famer bio je vlasnik posjeda u području Nashvillea gotovo tri desetljeća. Njezine kćeri, glumica Ashley Judd i pjevačica Wynonna Judd, također su imale kuće na imanju.

''Ashley živi točno iznad tog brda, tik uz cestu'', rekla je Naomi u intervjuu, pokazujući prema kući svoje kćeri. Ispričala je da joj je trebala točno jedna minuta da od svoje kuće stigne do Ashleyinih ulaznih vrata.

''A gospođica Wynonna živi točno iznad tog brda'', rekla je napomenuvši da je trebalo oko šest minuta da stigne do kuće njezine starije kćeri.

Naomi je to imanje nazivala svojim, ali ni to utočište nije joj pomoglo da prebrodi mentalne probleme s kojima se pjevačica borila.

Dan nakon smrti, Naomi je trebala biti primljena u Kuću slavnih country glazbe, rekla je Ashley za Good Morning America.

Ashley i njezina sestra Wynonna koje su godinama nastupale s Naomi u sastavu The Judds, prvi su put govorile o njezinoj smrti na ceremoniji Country glazbe Hall of Fame 1. svibnja.

U međuvremenu, Naomin suprug Larry Strickland, povukao se od medija i javnosti. 

Naomi se dugi niz godina borila sa svojim mentalnim zdravljem.

''Mama je bila briljantan sugovornik. Bila je zvijezda'', zaključila je Ashley. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +7 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +11 In Magazin: Maja Bajamić - 2 Celebrity Maja Bajamić objavila seksi fotke s plaže, istaknula obline i pohvalila se da je otvorila sezonu kupanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene