koktel, sunce, uživanje

Opušteno izdanje seksi ljepotice: Pokazala bujni dekolte za koji su se fanovi bojali da će nestati

Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Upton (Foto: Getty) Galerija

Kate Upton odvojila je nekoliko dana za odmor, a pohvalila se kako uživa na jahti s koktelom u ruci i u žutom kupaćem kostimu.

Glumica i model Kate Upton već godinama muškarce baca u trans svojim oblinama, a brojni joj zamjeraju što je smršavjela. 27-godišnjoj ljepotici ne smetaju takvi komentari, a u posljednjoj objavi na svom Instagramu otkrila je liniju na kojoj je mjesecima radila.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Instagram) Zanimljiva životna priča Okitila se titulom najseksi žene, proslavile su je raskošne obline, a sad joj mnogi zamjeraju što je smršavjela

Kate je dovojila nekoliko dana za odmor, a pohvalila se kako uživa na jahti s koktelom u ruci i u žutom kupaćem kostimu. Pokazala je i bujni dekolte te je napisala da uživa uz more.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoying some vitamin sea 🌊

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Podsjetimo, Kate je sa suprugom, bejzbolašem Justinom Verlanderom započela vezu početkom 2014. godine, a dvije godine kasnije on ju je zaprosio. Bajkovito vjenčanje održalo se u studenom 2017. godine u Toskani, a točno godinu dana kasnije na svijet je stigla kćerkica.

Nedavno je ispričala kako se borila s težinom nakon porođaja, a brzo je shvatila da se ne treba opterećivati nepotrebnim komentarima o težini.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Zrinka Cvitešić (Foto: Goran Perešin) Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) +1 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Celebrity Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene