Zgodna Kate

Dugo je nismo vidjeli: Zabava koja paparazzima nije mogla promaknuti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna glumica Kate Hudson snimala je editorijal za jedan modni magazin – naravno, paparazzima nije mogla promaknuti. Zgodna mama je blistala...

Zgodna glumica Kate Hudson je napokon spremna vratiti se u fokus.

Pogledaj i ovo Matthew Mcconaughey, Kate Hudson Atipični feel good film Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija na svijetu kojoj se većina vrlo rado vraća, a iza koje stoji bitna poruka i sretan rasplet

Nakon što je rodila sina frontmenu rock grupe Muse, Mattu Ballamyju, nije je bilo u Hollywoodu neko vrijeme. Nakon pauze, spremna je ponovno osvojiti svijet. 37-godišnja plavuša, i kćer slavna glumica Goldie Hawn, snimala je novi modni editorijal u Los Angelesu dok cijeli događaja nije mogao promaknuti ni paparazzima.

>> Kate sada priznala: 'Nakon 8 tjedana romanse sam zatrudnjela'

Kate je promijenila nekoliko atraktivnih haljina – odlično se zabavljala! Na setu je bio i njezin mlađi sinčić, ali ne i ovaj stariji 9-godišnji Ryder kojega je dobila u prvom braku s Chrisom Robertsonom. Hudson je nedavno gostovala i u showu Ellen DeGeneres te je otkrila kako je sin požuruje na brak jer želi nositi neon zeleno odijelo na vjenčanju.

'Ryder samo želi zabavu. Nije mi važan pravni aspekt braka, važno mi je što to znači za obitelj', poručila je Kate što nije nimalo začuđujuće s obzirom da su njezina majka Goldie Hawn i očuh Kurt Russell zajedno više od 30 godina iako nisu u braku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene