Tajanstvena prva dama

Pogledajte kako izgleda supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, pojavila se u javnosti nakon dugo vremena!

Aleksandar i Tamara Vučić Aleksandar i Tamara Vučić Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Vučić - 1 Tamara Vučić - 2 Tamara Vučić - 5 Tamara Vučić - 3 Tamara Vučić - 6 Tamara Vučić - 7 Aleksandar i Tamara Vučić s princom Charlesom i vojvotkinjom Camillom Aleksandar i Tamara Vučić s princom Charlesom i vojvotkinjom Camillom +0 Aleksandar i Tamara Vučić Galerija

Tamara Vučić je druga supruga Aleksandra Vučića i u braku su od 2013. godine, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Tamara Vučić (41), supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića (52), pojavila se u javnosti nakon dugo vremena.

Prva dama Srbije u Beogradu je otvorila 8. Forum mladih znanstvenika, a za tu se prigodu posebno skockala.

Tamara je nosila elegantnu crnu haljinu s bijelim detaljima, a kosu je raspustila i lagano uvila te ju je ukrasila obručem u obliku pletenice.

Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a vjenčali su se 2013. godine. Prije nego što je postala prva dama Srbije radila je kao televizijska novinarka, a zatim se zaposlila u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Tamara je Aleksandru u lipnju 2017. godine rodila sina Vukana.

Vučić je bivšom suprugom Ksenijom Vučić, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kći Milicu.

Ksenija je u siječnju ove godine iznenada preminula, a vijest o njezinoj smrti objavio je Aleksandar na svojim društvenim mrežama.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +12 Vidoje Ristović Celebrity Oglasila se shrvana obitelj Vidoja Ristovića: Stigli su nalazi obdukcije, a poznati su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Ručević Kasandra In Magazin: Kasandra - 4 In Magazin: Kasandra - 2 +0 In Magazin: Kasandra - 7 Zanimljivosti Pojavile su se stare fotke pjevačice čija je smrt šokirala Hrvatsku, ovako je izgledala kad se tek probijala na scenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene