Pogađate o kome je riječ?

Vi ste odabrali: Strana osoba godine je...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim Severine, koja je proglašena 'Domaćom osobom godine', korejski reper Psy je odabran kao 'Strana osoba godine'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Ooopa! Stotine Djedica Božićnjaka plešu najpoznatiji ples!

Konkurencija je bila tijesna, ali naši čitatelji su sa 37%glasova odabrali južnokorejskog repera Psyja kao pobjednika ankete 'Strane osobe godine'.

Na drugom mjestu je Rihanna, a na trećem Adele.

Kad je objavljen 15. srpnja 2012. godine malo tko je mislio kako će Psyjev hit 'Gangnam Style' potući sve rekorde gledanosti na YouTubeu! Korejski izvođač svojim je plesom i pjesmom pokorio svijet. Malo po malo, gostovao je sa svojim hitom po mnogim najpoznatijim svjetskim show emisijama, a s njim su plesali mnogi poznati glumci i pjevači.

>> 2012. će zauvijek biti pamćena po ovom fenomenu

A nakon što je oborio sve rekorde, otplesao se na najnevjerojatnije načine i izazvao raznorazne reakcije, došao je red i na kopanje po Psyjevoj prošlosti. Tako je otkriveno kako je Psy zapravo umjetničko ime simpatičnog Korejca koji se zapravo zove Park Jae-Sang. Svoju karijeru započeo je još 2001. i brzo je postao popularan u domovini.

No nije sve prošlo sjajno jer je mladi Psy uhvaćen kako puši marihuanu zbog čega je završio u zatvoru. 'Tada sam bio jako mlad, imao sam 23 godine i jako me je bilo strah što će se dogoditi sa mnom. U posjet su mi smjeli doći samo roditelji', ispričao je Psy, piše teen magazin Ok! 'Roditelji mi nisu pružali podršku dok sam bio u zatvoru. Tata mi je poručio da iskoristim zatvorske dane za odvikavanje od cigareta', prisjetio je Korejac. No Psy je ipak uspio prebroditi sve životne poteškoće, a najvažnije su na kraju godine ove informacije - hit 'Gangnam Style' uvršten je u Guinnessovu knjigu rekorda kao naslušanija pjesma na Youtubeum, a u trenutku pisanja ovog teksta Psyjev hit pregledan je vrtoglavih 1,068,675,765 puta!

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene