Progovorio o borbi

Prestao je konzumirati droge jer se bojao smrti: ''Tjelohranitelji su provjeravali moj puls i dišem li uopće''

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Getty) +0 Justin Bieber (Foto: Instagram) Galerija

Justin Bieber ispričao je kako je koristio kanabis, ecstasy, halucinogene droge i sirup protiv kašlja. Odviknuo se od svega jer se bojao smrti.

Pjevač Justin Bieber (25) u svojoj seriji na YouTubeu progovorio je o korištenju droge i tome kako je strahovao da bi ga mogla ubiti. Rekao je da je ponekad čim bi se probudio pušio kanabis i gutao tablete.

Pogledaj i ovo Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Potpuno otvorio dušu Poslije godina konzumiranja droge, otkrio bizarne tretmane koji mu pomažu da ujutro ustane iz kreveta

Bieber je volio kombinirati i ecstasy te halucinogene gljive, pa su njegovi zaštitari preko noći provjeravali njegov puls i diše li još.

"Bio sam mlad, pa sam kao i svi u zabavnoj industriji i ljudi diljem svijeta eksperimentirao", ispričao je pjevač. Istaknuo je kako je bio pod pritiskom zbog slave i silnog bogatstva. Bieber je osim tableta i droge pio i kodein, sirup protiv kašlja. Pjevač se odlučio promijeniti jer se prepao smrti, a za svoje pogreške krivi zabavnu industriju.

"Cijenio sam pogrešne stvari. Mislio sam, ako ovo učinim, bit ću sretan. Nikad nisam imao sigurnost u obitelji i neku dosljednost. Nikad nisam imao odgovornost i pouzdanost. Moji roditelji nikad mi nisu omogućili da budem dobar timski igrač", rekao je Bieber.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY STASH MY LIFE DEAL WITH IT HAHA

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pjevačeva supruga, model Hailey Bieber (25), također se pojavila u njegovoj seriji i objasnila da se nije htjela petljati u njegov život dok nije odbacio drogu.

Bieber je ranije govorio o svojoj borbi s anksioznošću i depresijom te otkrio kako se liječio u komori s kisikom da bi se riješio stresa. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene