slavni preljubnik

Proslavio ga je skandal s dadiljom, a ukrotila ga je 14 godina mlađa doktorica psihologije

Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) +0 Jude Law (Foto: Getty Images) Galerija

Jude Law prevario je zaručnicu Siennu Miller s dadiljom, za što je saznao cijeli svijet. Šokirao je priznanjem da je tijekom snimanja u New Yorku napravio konobarici dijete.

Glumac Jude Law (47) i njegova supruga, psihologinja Phillipa Coan (33), nakratko su izašli iz kućne karantene u Londonu i prošetali gradom. 

Pogledaj i ovo Jude Law UHVATILI IH PAPARAZZI Slavni preljubnik uspješno je skrivao vijest o sedmom djetetu, a sad uživa u bračnom životu s 12 godina mlađom suprugom

Supružnici su bili neprepoznatljivi u opuštenom izdanju, odjeveni u kapute i noseći kape na glavama. Glumac nije nimalo nalikovao na sebe sa zapuštenom bradom u kojoj je nekoliko sijedih došlo do izražaja. 

Par se vjenčao 2019. nakon četiri godine veze, a prije toga je Law vodio prilično raskalašen život pun preljuba i skandala. Naime, glumac je bio u braku s glumicom i producenticom Sadie Frost, s kojom ima sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris.

Nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller (38), s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom njegove djece Daisy Wright. Daisy je dala intervju za britanski tabloid i šokirala javnost, Siennu, ali i samog Judea. 

Miller je oprostila Lawu, no prekinuli su, pa se opet pomirili koju godinu kasnije, ali nije išlo. 

Glumac je ponovno iznenadio javnost kada je tijekom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u New Yorku napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Ubrzo je priznao očinstvo nad kćeri Sophijom. 

Posljednje od petero djece, kćer Adu, dobio je u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding, koju je sreo u londonskom baru. Prema glasinama, Jude ne odustaje od žena koje mu se svide, a to se dogodilo i sa sadašnjom suprugom Phillipom. 

Naime, glumcu se svidjelo što je veoma inteligentna i ima doktorat iz psihologije. Prije njega bila je u vezi s bogatim britanskim udovcem Rachelom Bourlierom, za kojeg je očekivala da će ju oženiti, no samo ju je povrijedio. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene