Noć stresa, čak i plača

Zvijezde prijete da će pobjeći iz Amerike ako Trump osvoji drugi predsjednički mandat, popis poznatih imena sve je duži

Whoopi Goldberg (Foto: Getty Images) Whoopi Goldberg (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Whoopi Goldberg (Foto: Getty Images) Galerija

Pitanje je koliko su iskreni sa svojim obećanjem jer su i ranije neke slavne osobe najavljivale odlazak iz Amerike pa su na kraju imale izlike.

Puno zvijezda strepi ovih dana zbog rezultata izbora i velike mogućnosti da Donald Trump osvoji drugi predsjednički mandat, a neki su čak zaprijetili odlaskom iz zemlje ako on opet dobije vlast. 

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Među njima su supružnici John Legend i Chrissy Teigen, Bruce Springsteen, Ricky Martin i Tommy Lee. No pitanje je koliko su oni iskreni u svojim obećanjima jer još 2016. prije nego što je Trump pobijedio neke poznate osobe tvrdile su da će odseliti ako on postane američki predsjednik. 

To su rekli Miley Cyrus, Chelsea Handler, Samuel L. Jackson i Amy Schumer, ali svi i dalje žive u Americi. Teigen je na Twitteru izrazila svoju anksioznost zbog izbora. "Ludo je kakvi su naši strahovi ako izgubimo u usporedbi s njihovim strahovima ako Biden pobijedi. Kao da ćemo svi vjerojatno umrijeti ili biti nečije sluge, a oni su zabrinuti zbog sigurnosti u kupaonici", napisala je voditeljica i manekenka. 

Njezin muž John Legend u rujnu je u jednom intervjuu rekao da će mu biti teško s obitelji napustiti Ameriku jer su tamo odrasli i tamo žive svi njihovi bliski ljudi. "No ne znam što bi netko trebao napraviti kada imaš vođu koji pokušava uništiti demokraciju. U nekom trenutku, ako njegov projekt bude uspješan, trebaš otići nekamo gdje postoji prava demokracija, koja ima poštovanja prema zakonima i ljudskim pravima", istaknuo je.

I Emily Ratajkowski (29), koja nosi svoje prvo dijete, strepi zbog rezultata izbora. Manekenka je okinula selfie na kojem se vidi njezino zabrinuto lice dok prati vijesti o glasanju na televiziji.

Reperica Cardi B objavila je na Instagramu video na kojem istodobno puši tri cigarete zbog mogućnosti da Trump pobijedi. Glumica Sharon Stone podijelila je neobičan video na kojem zbog stresa plače. 

Glazbena zvijezda Bruce Springsteen (71) poznat je po svom hitu "Born in the U. S. A." ("Rođen u Americi") i proveo je cijeli život u Americi, no spreman je odseliti se odmah ako Donald pobijedi. 

"Ako Trump pobijedi, što se neće dogoditi, predviđam već sad da će izgubiti, no ako nekim čudom osvoji izbore, vidimo se na prvom avionu za inozemstvo", istaknuo je. 

Bruce je ranije napadao Trumpa i rekao je, kao i mnoge zvijezde, da je prijetnja američkoj demokraciji. "Ne znam može li naša demokracija izdržati još četiri godine njegova skrbništva", rekao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ElectionDay2020

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Roker Tommy Lee također ne dvoji o ostanku u Americi ako Donald dođe do novog mandata. "Čovječe, kunem se Bogom, ako Trump pobijedi, odlazim posjetiti Veliku Britaniju, nema me više ovdje", obećao je. 

Istaknuo je da bi se mogao odseliti u Grčku, gdje se rodio, a njegova se obitelj doselila u SAD kad je imao jednu godinu. "Vratit ću se u rodnu zemlju Grčku i kupiti kuću na nekom otoku", ispričao je Tommy. 

Ricky Martin planirao je bijeg s mužem Jwanom Yosefom i njihovo četvero djece iz zemlje. No glazbenik se uključio u kampanju Joea Bidena kako bi bilo što manje šanse da Trump osvoji još jedan mandat. 

"Živimo dan po dan i imali smo planove za napuštanje zemlje. No moramo ostati ovdje i boriti se za naša prava i ono u što vjerujemo", rekao je. 

Teško je povjerovati zvijezdama da će zaista napustiti Ameriku jer je poduži popis onih koji su to najavili prije nego što je Trump osvojio prvi mandat. Među onima koji to obećanje nisu ispunili su i voditeljica Whoopi Goldberg, koja je kasnije naglo promijenila mišljenje, te glumac George Lopez. 

U srijedu, 4. studenog, Dnevnik Nove TV donosi sveobuhvatnu analizu rezultata američkih izbora te njihovog utjecaja na Hrvatsku, Europsku uniju i međunarodnu zajednicu. Uz Ivanu Petrović, novinarku, komentatoricu i urednicu vanjske politike informativnog programa Nove TV, u studiju će o ovoj temi govoriti i Marijana Grbeša Zenzerović s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i Srgjan Kerim, bivši predsjedatelj Opće skupštine UN-a. Dnevnik Nove TV donosi i reakcije na rezultate izbora iz Hrvatske i svijeta te razgovor s Hrvatima koji žive u SAD-u o dojmovima i atmosferi u zemlji koja je odabrala novog predsjednika.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene