nasmijao sve

Pravi tata superjunak: Prerušio se u Iron Mana pa s kćerkicom ponosno prošetao kvartom

Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) +0 Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Galerija

Joe Jonas i Sophie Turner su u srpnju ove godine postali roditelji, a slavni par svoj privatni život pokušava držati dalje od očiju javnosti.

Glazbenik Joe Jonas (31) tijekom vikenda je ponosno prošetao svojim kvartom u Los Angelesu s tromjesečnom kćerkicom u kolicima, a prolaznike je nasmijao i svojom maskom. Novopečeni otac prerušio se u Marvelovog superjunaka Iron Mana, a na sebi je osim maske preko lica i kacige imao crvenu trenirku te se potpuno uživio u svoju ulogu povodom Noći vještica.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Jonas je kćerkicu Willu dobio s glumicom Sophie Turner (24) koja se proslavila zahvaljujući seriji "Igra prijestolja". Turner i Jonas vijesti o trudnoći nikada nisu javno potvrdili, a u tajnosti je prošlo i rođenje njihova djeteta.

Sophie i Joe su zajedno od 2016. godine, a godinu dana nakon prvog spoja su se zaručili. Vjenčali su se početkom svibnja prošle godine u Las Vegasu, a detalje o svom zajedničkom životu pokušavaju držati što dalje od javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene