Istraga je u tijeku

Slavni glumac teško ozlijeđen u bizarnoj nesreći, helikopterom je hitno prebačen u bolnicu

Jeremy Renner - 5 Jeremy Renner - 5 Jeremy Renner/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Renner Jeremy Renner - 10 Jeremy Renner - 6 Jeremy Renner - 2 Jeremy Renner - 8 Jeremy Renner - 9 Jeremy Renner - 7 Jeremy Renner - 3 Jeremy Renner (Foto: Instagram) Jeremy Renner (Foto: Instagram) +3 Jeremy Renner (Foto: Getty Images) Galerija

Jeremy Renner teško je ozlijeđen u nesreći s ralicom dok je čistio prilaz na svom ranču u planinama Sierrra Nevade.

Holivudski glumac Jeremy Renner doživio je misterioznu nesreću s ralicom dok je čistio snijeg ispred svoje vile u planinama Sierrra Nevade, teško je ozlijeđen i nalazi se u teškom stanju, prenose strani mediji.

Pogledaj i ovo Lady Gaga (Foto: Profimedia) Nova ljubav na vidiku Nakon što je podigla prašinu s Bradleyjem Cooperom, Lady Gaga se zapravo viđa s njegovim kolegom?

Daily Mail piše kako je 51-godišnji glumac u trenutku nesreće bio sam te da je helikopterom prebačen u bolnicu nakon što su hitne službe i policija bile pozvane u njegovu ruralnu vilu. Glumac je trenutačno u teškom stanju nakon što se ozlijedio dok je čistio snijeg strojem za čišćenje, no detalji zasad nisu otkriveni. Poznato je da posjeduje nekoliko snježnih ralica koje koristi za čišćenje privatnog prilaza, kao i cesta i staza u tom kraju.

Njegov agent nije otkrio kako se uspio tako teško ozlijediti. Opisao je nesreću kao uvjetovanu teškim vremenskim prilikama te dodao da je glumac dobio izvrsnu skrb u bolnici i da je njegova obitelj uz njega.

"Po dolasku zamjenici šerifa organizirali su medicinski prijevoz Jeremyja Rennera u lokalnu bolnicu", izjavila je glasnogovornica tamošnje policije Kristin Vietti. Dodala je da je Renner bio jedini sudionik nesreće te da je istraga incidenta u tijeku.

Do nesreće je došlo nakon što napadalo puno snijega tijekom novogodišnje noći, dok je velika zimska oluja pogodila regiju i odnijela čak desetke života.

Jeremy se nedugo prije nesreće i sam oglasio na svom Twitteru te izvijestio o ogromnoj količini snijega na svom ranču.

"Snježne padaline na jezeru Tahoe nisu šala", napisao je tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Njegov posjed nalazi se u osamljenom planinskom području, a glumac je na društvenim mrežama često dijelio brojne objave i fotografije na kojima se vidi kako snijeg prekriva njegove automobile i čak doseže prozore na prvom katu kuće.

Jeremy je bio dva puta nominiran za prestižnu glumačku nagradu Oscar, a najpoznatiji je po ulozi Osvetnika Hawkeyea u Marvelovu "Spaceu", Aarona Crossa u "The Bourne Legacy" i Williama Brandta u filmovima "Mission Impossible".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila snimke dočeka s holivudskim glumcem, kaže da su prijatelji, a prati je čak i na Instagramu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene