Najseksi 'zatvorenik' na svijetu

Nakon bračne nevjere vratio se kući: Na luksuznoj jahti dogodio se dvostruki preljub?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melissa Meeks možda je ljuta na najseksi bivšeg zatvorenika, no još su u braku. Tijekom njegove javne nevjere tješila ju je sestra.

Nakon bračne nevjere najseksi zatvorenik na svijetu vratio se kući. Maneken Jeremy Meeks vratio se u obiteljski dom u Los Angeles nakon što je proteklih tjedan dana bio na odmoru s britanskom milijunašicom Chloe Green. S njom se ljubio na jahti, čemu je svjedočio cijeli svijet.

Pogledaj i ovo Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 2 Tko je sada to? Prvo je kući dovela seksi zatvorenika s kojim je dobila dijete, a bogata nasljednica sad ljubi misterioznog muškarca

Ipak, njegova supruga Melissa kaže kako su još u braku. Kratko je to komentirala nakon što je cijeli svijet vidio kako njen muž ljubi drugu na luskuznoj jahti. Melissa se za vrijeme njegove afere i izostanka brinula za troje djece, od kojih je jedno Jeremyjevo, a dvoje iz njezina prijašnjeg braka.

Za troje djece brinu se zajedno, a Melissa je uz Jeremyja bila čak i tijekom njegovih zatvorskih dana. Melissina sestra za medije je izjavila da ih ne zanima Chloe Green. Inače, Chloe je bogata nasljednica čiji otac je vlasnik nekih od najpoznatijih svjetskih high street brandova odjeće. Osim Jeremyja, navodno je zauzeta i sama Chloe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene