Mahnito teše figuru

Ovisnica o teretani šetala se u tajicama koje su istaknule njezinu pozamašnu pozadinu vrijednu 27 mil. dolara

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez prava je ovisnica o teretani, posebno otkad je započela vezu s Alexom Rodriguezom.

50-godišnja glumica i pjevačica prava je ovisnica o teretani.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Ovisnica o teretani Usko, uže, najuže: 49-godišnja ljepotica istaknula ubojitu liniju i brutalne trbušnjake

Iako je Jennifer Lopez oduvijek pazila na to što jede, da ne puši i ne pije alkohol te izbjegava šećer, još je veća ovisnica o odlascima u teretanu postala otkad je u vezi s umirovljenim igračem bejzbola, zaručnikom Alexom Rodriguezom.

Par često vježba zajedno, bilo kod kuće ili u lokalnoj teretani, a posebno udarne treninge imali su posljednjih tjedana za njezinu ulogu striptizete u filmu "Hustlers".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

No i nakon što je film krenuo u pohod na kinodvorane diljem svijeta, Jennifer ne preskače treninge, pa je snimljena na ulazu u teretanu u Miamiju, gdje je blistala u ružičastom od glave do pete.

Najviše pažnje svakako je ukrala njezina pozamašna pozadina u uskim tajicama oko koje se već godinama lome koplja je li prava ili dorađena kod kirurga, iako glumica inzistira na tome da je rezultat majke prirode.

Inače, Jennifer Lopez svoju je slavnu stražnjicu još davno osigurala na 27 milijuna dolara.

Nakon što je u središte pozornosti stigao Kardashian klan sa svojim umjetnim pozadinama, J.Lo je pala u drugi plan, a s njom i razna nagađanja. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +4 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina posljednjih dana provocira javnost fotkama u vrućem izdanju: Ova nova najseksi je dosad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene