nije ih briga!

Lopez i Affleck definitivno su opet skupa, više se ne skrivaju, a dokaz su fotke na kojima ne skidaju ruke jedno s drugog!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su dok su išli na večeru na kojoj im se pridružio Benny Medina, menadžer pjevačice.

Jennifer Lopez (51) i njezin bivši zaručnik Ben Affleck (48) s kojim je nedavno obnovila ljubavnu vezu više se ne pokušavaju sakriti od javnosti. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Par, koji je dobio popularni nadimak Bennifer, snimljen je kako ide na večeru u Miamiju. Jennifer i Ben nisu jedno drugome puštali ruku i zagrljeni su ušli u restoran. 

S njima je bio i Benny Medina, menadžer pjevačice koji je imao velik osmijeh na licu kada se susreo s parom i Affleck ga je zagrlio. Lopez i glumac nisu se odvajali jedno od drugog cijelu večer i pokazali su da ih više nije briga što su u centru pozornosti. 

"Izgledali su jako sretno i Ben je grlio Jennifer tijekom cijele večeri", rekao je izvor za magazin People. Inače, Affleck i Lopez zadnjih nekoliko tjedana nisu se odvajali jedno od drugog, a paparazzi su ih ulovili i kako zajedno uživaju u luksuznoj vili u Miamiju, koju su neki već prozvali njihovim ljubavnim gnijezdom.

Viđeni su i u teretani gdje su navodno izmjenjivali poljupce, no čim je Ben otišao iz grada, J.Lo je ulovljena s još jednim bivšim. Pjevačicu je obožavateljica snimila u Miamiju na ručku s Marcom Anthonijem, s kojim je bila u braku od 2004. do 2014. godine i zajedno imaju 13-godišnje blizance Emmu i Maxa. Fotku je objavila u Storyjima na Instagramu.

Bivši supružnici uživali su u opuštenom razgovoru te su još jednom potvrdili da su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima, što su oboje često isticali u intervjuima.

Lopez i Affleck zaručili su se 2002., a onda odgodili vjenčanje koje je trebalo biti godinu dana kasnije. Službeno su prekinuli 2004.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene