20 godina prije

Za ovo sigurno niste znali: Detalj iz veze poznatog para dokaz je da život piše najluđe priče

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez službeno se viđaju od veljače 2017. godine, a navodno su i zaručeni.

Par je nerazdvojan od veljače 2017. godine.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez - 3 Viđen je u šetnji Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao je na našu obalu, evo gdje je usidrio svoju skupocjenu jahtu

Radi se o pjevačici i glumici Jennifer Lopez, koja je nakon tri propala braka i zaruka sreću pronašla u bejzbolašu Alexu Rodriguezu, od kojeg se doslovno ne odvaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Par se upoznao nakon ručka u jednom restoranu. Nakon što je markantni sportaš prošao pored nje, oboje su izašli van, Jennifer ga je tada potapšala po ramenu te su počeli razgovarati, a ostalo je povijest. "Ne znam što mi je tada bilo da ga potapšam po ramenu, no tako smo se upoznali. Ja sam rekla 'bok, Alex', on je iznenađeno rekao 'hej, Jennifer'. Pitala sam ga što radi u Los Angelesu, a on mi je odgovorio da sada tu živi pa je isto pitao i mene. Ja sam rekla da oduvijek tu živim i tako smo zaključili da bismo se mogli čuti i družiti", otkrila je jednom prilikom pjevačica slavnoj komičarki i voditeljici Ellen DeGeneres.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Alex je navodno imao njezin broj i godinama prije, a nakon što su se ponovno sreli, nije gubio vrijeme, već je jednu od najljepših žena svijeta pozvao na večeru. I tada se rodila ljubav.

Međutim, sada je otkriven još jedan zanimljiv detalj iz njihove veze, a to je činjenica da je 49-godišnja pjevačica prije 20 godina dala autogram Alexu i ne sanjajući da će jednog dana upravo on postati muškarac njezinih snova, kako često sama ističe. "Uspomena od prije 20 godina kada je svjetska pop-zvijezda potpisala fotografiju mladom igraču bejzbola", napisao je Alex ispod fotografije koju je sačuvao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

U to vrijeme Alex je bio mladi igrač, ali i veliki zavodnik koji je navodno brojnim ljepoticama slomio srce, među kojima su i glumice Kate Hudson te Cameron Diaz, ali i pjevačica Rita Ora. No svakog zavodnika uvijek smiri "ona prava".
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene