''Dobra je, Boga mi''

Crna čipka otkrila sve obline Jelene Rozge! Frajeri izluđeni šalju poruke: ''Nema bolje guze na Balkanu''

Jelena Rozga (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Jelena Rozga (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Jelena Rozga (Foto: Aida Redžepagić) Jelena Rozga (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Rozga pokazala je kako samo malo crne čipke može izluditi frajere.

Jelena Rozga cijelo je ljeto naporno radila, a ovih je dana uveseljavala i posjetitelje Virskog ljeta. Za tu prigodu Jelena je obukla crnu čipkastu haljinu u kojoj je tako dobro izgledala da je dobila gomile komplimenata.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Jelena je ovom haljinom istaknula svoje obline pa nije ni čudo da su frajeri, ali bome i žene, bacali komplimente na sve strane.

''Nema bolje guze na Balkanu'', ''Imate najljepše usne'', ''Dobra je, Boga mi'', ''Boginja'', samo su neki od komentara kojima su se zasuli vjerni obožavatelji na Instagramu na kojem je sliku i objavila.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene