Seksi!

Estradna folk zvijezda odlučila se na noćno kupanje pa pratitelje počastila golim grudima: ''Ostavljaš nas bez daha...''

Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 7 +20 Jelena Karleuša - 6 Galerija

Jelena Karleuša ponovno je zaludjela pratitelje seksi fotkama iz bazena, a pozirala je golih grudi u bazenu, dio je jedva sakrila svojim rukama.

Srpska folk zvijezda Jelena Karleuša ponovno je raspametila svoje pratitelje novim seksi fotografijama u bazenu.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

U kratkim hlačicama sa zelenim odsjajem pozirala je u vodi do struka, a na grudima nije imala ništa već je najintimnije dijelove sakrila samo rukama. Ispod grudi imala je ukras s kristalićima, a na oči je stavila interesantne sunčane naočale s krilima.

''Noćno plivanje'', napisala je u opisu fotografije Jelena, a njezini pratitelji obasuli su je komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

''Vrijeme je za alphu'', ''Ostavljaš nas bez daha'', ''Wow, lavica'', ''Najljepša žena ikada'', pisali su.

Jeleni je fotografiju nedavno komentirala i Ella Dvornik, a kći pokojnog hrvatskog kralja popa nije mogla ostati ravnodušna na Jeleninu figuru. Pjevačica je na svojim najintimnijim dijelovima imala samo crne trakice, a Ella joj je u komentarima napisala: ''Gasi Internet'' uz emotikone s očima u obliku srca.

Karleuša je javnosti poznata po svojim golišavim modnim kombinacijama u kojima svaki puta ostavi svoje fanove, ali i ljude diljem svijeta bez daha. Jednostavno voli se isticati, ali i pokazivati svoje tijelo koje itekako dobro izgleda.

Proteklih nekoliko mjeseci pažnju je pridobila i rastavom s dugogodišnjim suprugom Duškom Tošićem, a njihova je veza na klimavim nogama već godinama otkako su u javnosti procurile fotografije dokaza Jeleninih nevjera sa srpskim nogometašem Ognjenom Vranješom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +4 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Celebrity Utjehu od problema pronašao je u lijepoj djevojci, a malo tko je znao s čime se nosio zadnjih 20 godina

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump - 1 Ivanka Trump - 3 Ivanka Trump - 4 Ivanka Trump - 6 +5 Ivanka Trump - 5 Celebrity Miljenicu bivšeg američkog predsjednika paparazzi ulovili u suzama, nedavno je javnost saznala i o bolesti njezina supruga

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene