Kratko su zajedno

Nikamo bez nje: Miljenik žena ne odvaja se od atraktivne djevojke, nije joj uspio odoljeti ni poznati nogometaš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Derulo i Jena Frumes snimljeni su u romantičnoj šetnji na plaži u Malibuu.

Popularni pjevač i miljenik mnogih žena Jason Derulo i njegova nova djevojka Jena Frumes uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno, što su pokazali i prilikom posljednjeg javnog pojavljivanja u Malibuu, gdje su ih snimili paparazzi.

Pogledaj i ovo showbuzz Plavo joj super stoji Za atraktivnu djevojku slavnog pjevača ljeto je kasnije završilo, u mini bikiniju pokazala savršene trbušnjake

Golupčići su nerazdvojni, a vrijeme nakon karantene zbog koronavirusa nastoje provoditi što je više moguće izvan svoga doma, pa su se otputili u romantičnu šetnju plažom u Malibuu.

30-godišnji Jason izašao je u trendi kombinaciji poderanih traperica i majici s natpisom, dok je Jena u rezanom topu otkrila dekolte i ravan trbuh.

Par se nije službeno oglasio o vezi, ali su ju potvrdili zajedničkim pojavljivanjem u javnosti i objavljivanjem zajedničkih videozapisa i fotografija na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes) on

"Jason i Jena nisu bili dugo u vezi prije karantene, ali odlučili su ju provesti zajedno i sada uživaju. Oboje su otvoreni, živahni i spontani i stvarno se dobro slažu. Jason se neko vrijeme nije htio ni za koga vezati jer je nastupao diljem svijeta, ali ovo se sada činilo ispravnim i svjestan je onoga što se događa", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

Prije Jene pjevač je ljubio manekenku Daphne Joy, s kojom je bio još 2016. godine, a prije nje je tri godine bio u vezi s pjevačicom Jordin Sparks, s kojom je prekinuo 2014. godine.

Jena je poznata i kao bivša djevojka igrača Manchester Uniteda Jesseja Lingarda, a s njim je prekinula u ožujku 2018. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene