Nakon šuškanja o vezi

Janko komentirao svoj odnos s Ninom Badrić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janko Volarić Popović komentirao je svoj odnos s Ninom Badrić kao i fotografije koje su snimljene prije nekoliko dana u Zagrebu.

Nakon što je časopis Story na svojoj internet stranici objavio kako se šuška da su se Nina Badrić i Janko Volarić Popović u posljednje vrijeme jako zbližili te da postoji mogućnost da su u tajnoj ljubavnoj vezi, Story u današnjem izdanju donosi i izjavu popularnog glumca.



>> Šuška se, šuška: Zbližili se Nina i Janko?

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrio pikanterije Brad Pitt progovorio o depresivnim danima s bivšom


'Ovakve fotografije mogu moguće je snimiti s desecima mojih kolega i kolegica s kojima odem popiti piće. Tu doista nema nikakve posebne priče', izjavio je Janko za Story.

Fotografije tijekom utorka nije htjela komentirati ni Nina Badrić već je njezina PR menadžerica za DNEVNIK.hr samo kratko rekla da se one trenutačno nalaze u Dubrovniku na snimanju spota te da nemaju želju komentirati medijske napise.

Družili se do kasno u noć

Story piše kako su Nina i Janko viđeni prošle nedjelje u tri sata ujutro kako napuštaju jedan kafić u središtu grada te odlaze u garažu u Centar Cvjetni, odakle su se odvezli u samo njima poznatom smjeru.

Gosti kafića tvrde da su Nina i Janko bili iznimno raspoloženi te da su pričali i smijali se cijelu večer, piše Story.

Nakon dugogodišnjih brakova - razvod

Janko Volarić Popović i Jelena Veljača odlučili su se rastati u listopadu 2012. godine. Bili su u vezi pet godina, od čega gotovo tri u braku.

Nina Badrić sa svojim bvšim suprugom Bernardom Krasnićem bila je gotovo devet godina, a oni su se takđer odlučili razići nakon tri godine braka. No, pola godine kasnije su se pomirili i bili skupa sve do studenoj 2012. godine kad su odlučili da je vrijeme da se rastanu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene