Imao je dobar razlog

Suprug glumačke legende otkrio zašto s njom nije spavao čak tri godine prije braka: "Pitao sam se kome ovo treba?!"

James Brolin i Barbra Streisand - 5 James Brolin i Barbra Streisand - 5 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju James Brolin i Barbra Streisand - 2 James Brolin i Barbra Streisand - 1 James Brolin i Barbra Streisand - 4 James Brolin i Barbra Streisand - 3 James Brolin i Barbra Streisand - 5 Kralj Charles i Barbra Streisand - 2 Kralj Charles i Barbra Streisand - 1 Barbra Streisand (Foto: Profimedia) +0 Kralj Charles i Barbra Streisand - 3 Galerija

James Brolin i Barbra Streisand proslavili su 25. godišnjicu braka, a onda otkrili detalje iz spavaće sobe.

Američki glumac James Brolin sudjelovao je zajedno sa svojom suprugom Barbrom Streisand u intervjuu za Sunday Morning i zbunio voditeljicu Gayle King, ali i gledatelje priznanjem o njihovu ljubavnom životu.

83-godišnji James otkrio je pred kamerama da on i 81-godišnja Barbra nisu imali seksualne odnose čak tri godine prije nego što su se vjenčali.

James je temu o njihovu celibatu spomenuo bez ikakvog poticaja, nakon što su Barbri postavili pitanje zašto ga je natjerala da je zaprosi tri puta prije nego što se pristala udati za njega.

"Morala sam ga testirati najmanje tri godine", našalila se.

"I doslovno sam bio, to je luda riječ, bio sam u celibatu tri godine, pitajući se: 'Kome ovo treba?'", dodao je James.

"Ne bi smio to reći!" rekla mu je iznenađena Barbra sa smiješkom.

Tada je pokušala objasniti da je on prije nje bio dvaput u braku, dok je ona iza sebe imala jedan propali i James se zabrinuo da bi mogao uskočiti u još jednu vezu osuđenu na propast.

Barbra je u prvom braku bila s glumcem Elliottom Gouldom i to od 1963. do 1971. godine, dok je James bio u braku s Jane Cameron Agee od 1966. do 1984. godine i s Jan Smithers od 1986. do 1995. godine. Ona je s prvim suprugom dobila sina po imenu Jason Gould, dok James ima dva sina - uključujući glumca iz serije "Nema zemlje za starce" Josha Brolina iz prvog braka, Jessa i kćer Molly Elizabeth Brolin iz drugog braka.

Gayle King nije mogla a da se ne našali na račun Jamesove i Barbrine bračne noći nakon godina bez seksa.

"Nakon tri godine, to je onda sigurno bila paklena noć", zaključila je.

"Divlja!", odgovorio joj je James kroz smijeh.

Par je proslavio 25. godišnjicu braka, a Gayle je iskoristila priliku da im čestia, pročitavši pismo koje je James napisao Barbri povodom njihove godišnjice.

"Dom nije mjesto, dom je osoba. Znaš da je netko pravi za tebe ako voliš biti s njim cijelo vrijeme, a kad odem, kad konačno odem, voljet ću te i tada", pročitala je Gayle, a a Barbra dodala kako ju zapravo šokirao tim riječima. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives uvijek nađe originalno mjesto i pozu za golišavo poziranje: ''Svaka čast onome tko pored nje primijeti traktor!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene