Wow!

Ova dama ima 47 godina, slavnog muža i tijelo boginje koje badić u obliku listića nije mogao sakriti

Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) +0 Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Jada Pinkett Smith na Instagramu je objavila fotku u zelenom badiću i oduševila obožavatelje.

Slavna ljepotica i supruga Willa Smitha, Jada Pinkett Smith izgleda duplo mlađe na svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith i Will Smith Što ih to drži još? Godinama su javnosti predstavljali savršeni brak, a sada je sve izašlo na vidjelo i stvarno nikome ništa nije jasno!

Ova zanosna 47-godišnjakinja tamne puti pozirala je na jahti u malenom zelenom bikiniju u obliku listića neke tropske biljke. Isklesani trbušnjaci i naglašena zlaćana put pretvorili su Jadu u boginju s čijim se izgledom ne mogu mjeriti ni puno mlađe kolegice. 

Duga plava kosa spletena u pletenice pada joj niz leđa, a na licu se može zamijetiti osmijeh od uha do uha. 

Zajedno sa suprugom Willom Smithom i njihovom djecom, Jada putuje Mediteranom i očito jako uživa u svom odmoru. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'LL take that joyful hot girl summer thank you🌞✨

Objavu dijeli Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Slavni dvojac jedan je od najdugovječnijih holivudskih parova, a iako dugogodišnji brak dokazuje koliko se vole, govorkalo se o tome da su Jada i Will svingeri te da su prošli kroz nekoliko mračnih faza svog odnosa. 

Poznato je da su i Will i Jada zagovornici slobodnih seksualnih veza, pa tako u svom braku emocionalno ostaju vjerni jedno drugome, ali se sporazumno upuštaju u seksualne odnose s drugim ljudima. Navodno ne vjeruju u monogamiju. 

Par ima 18-godišnju kćer i 21-godišnjeg sina Jadena. Uz svoje dvoje biološke djece, Will iz prvog braka sa Sheree Zampino ima i 26-godišnjeg sina Treyja. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here are 5 of my binge worthy tv shows. Share yours! I need some new shows to watch!😁

Objavu dijeli Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Ireland Baldwin (Foto: Profimedia) Ireland Baldwin (Foto: Instagram) +5 Ireland Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako je slavni glumac reagirao na fotografiju svoje kćeri u mikro tangicama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene