Optužili ga

Ipak nisu baš svi ludi za filmom koji je oborio sve rekorde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok film 'Star Wars: The Force Awakens' ruši sve rekorde gledanosti i zarade, ima i onih koji uoće nisu sretni ovim zvjezdanim spektaklom.

Novi nastavak u franšizi 'Star Wars' film 'Star Wars: The Force Awakens' ruši rekorde gledanosti i zarade i dok milijuni luduju od sreće, ima i onih koje film ne da nije oduševio, već su direktno optužili redatelja J.J. Abramsa za karađu. Vjerojatno bi mu oprostili krađu da se radi o nekom drugom filmu, ali on je, prema njihovim tvrdnjama pokrao predhodni nastavak naziva 'Star Wars: A New Hope'.

Pogledaj i ovo showbuzz Da ti pamet stane Zadovoljno trljaju ruke - danas će zaraditi 2 milijarde dolara

I crkva nadahnuta Ratovima zvijezda

'Tamna strana' publike je progovorila i zaključila kako je jednina dobra stvar koju je J.J. napravio u novom filmu, povratak svima dragog lika Chewbaccae.

Sam redatelj je izjavio, 'razumijem da neki misle kako je ovaj nastavak potpuna kopija predhodnog filma. Jasno mi je da ljudi imaju problem s nekim stvarima. Ipak, moj cilj nije bio usrećiti sve gledatelje. Koncentrirao sam se na uvođenje novih likova koristeći neke odnose iz prijašnjih nastavaka'.

To je ipak nedovoljan razlog za sve one kojima se film nije svidio. Abrams, koji neće režirati 'Epizodu VIII' kaže kako je vidio scenarij i da će film biti toliko dobar da mu je žao što ga on neće režirati. Eto, nada ipak postoji da se nastavak svidi onima koji su razočarani silom koja se budi. Ako ništa drugo, Chewbacca se vratio, i za vas koji još uvijek živite u zabludi, on nije majmun, on je Wookiee.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene