vlasti otkrile prevaru

Osuđena skupa s majkom, izvlačile se na poznatog zavodnika i nije im pomoglo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok manekenka Bar Rafaeli mora odraditi rad za opće dobro, njezina majka Tzipi Rafaeli dobila 16 mjeseci zatvora.

Manekenka, voditeljica i glumica Bar Refaeli (35) proglašena je krivom za poreznu utaju i osuđena na veliku novčanu kaznu te devet mjeseci rada za opće dobro, odlučio je u ponedjeljak sud u Tel Avivu.

Pogledaj i ovo showbuzz opustili se na plaži Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

Refaeli je proglašena krivom za podnošenje lažnih prijava prihoda dok je živjela u inozemstvu kako bi izbjegla platiti poreze u Izraelu. Manekenka prema odluci prvostupanjskog suda u Tel Avivu mora platiti državi 638.000 eura novčane kazne, platiti zaostale poreze i odslužiti devet mjeseci rada za opće dobro. 

Njezina majka Tzipi Refaeli je također osuđena zbog izbjegavanja plaćanja poreza. Njoj je sud odredio 16 mjeseci zatvora, novčanu kaznu od 636.000 eura i plaćanje zaostalih poreza. 

Bar i njena majka Tzipi su otkrivene ranije da su lagale o manekenkinom prebivalištu između 2009. i 2012. godine kako bi izbjegle platiti porez od 7,2 milijuna eura. Tvrdile su da živi u Americi i kao izlike navele i njezinu vezu s Leonardom DiCaprijem  istaknuvši da provodi većinu vremena tamo s njime. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I swear I also do other things than tan and exercise. Sometimes.

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

No kasnije su izraelske vlasti saznale da ni tamo nije plaćala porez i da je dosta vremena provodila u svojoj rodnoj zemlji. Bar je svojedobno izazvala kontroverze kada je izbjegla odslužiti dvije godine obveznog vojnog roka tako što sse udala za prijatelja svoga oca, a zatim se od njega razvela.

Inače, bivša Viktorijina anđelica je od 2015. u braku s poduzetnikom Adijem Ezrom (45) koji je porijeklom iz Izraela kao i ona. Supružnici imaju kćeri Liv (3) i Elle (2) te sina Davida koji je rođen u siječnju ove godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene