Pogledajte!

Izbrisana scena sada je vani!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film 'Veliki Gatsby' oduševio je gledatelje diljem svijeta! Rasloš, glamur, ljubav i tragedija bili su recept za uspjeh, a sada je film izašao i na DVD, a s njim i neke scene koje nisu do sada ugledalo svijetlo dana.

Warner Bros. je na DVD i Blu-Ray izdanju objavio uspješan film 'Veliki Gatsby', a osim samog filma koji su milijuni gledali u kinodvoranama, objavljen je i dodatak sa scenama koje do sada nisu izašle van.

Pogledaj i ovo Richard Carter (Foto: IMDB) Uzrok smrti nepoznat Nezaboravni glumac iz "Pobješnjelog Maxa" i "Velikog Gatsbya" preminuo u 66. godini

Kratki video pokazuje scenu kada su se Nick Carraway (Tobey Maguire) i  Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) našli u palači u kojoj živi Daisy Buchanan (Carey Mulligan) sa suprugom. Rasprava se zahuktala, a Nick je uvjeren kako njegova sestrična Daisy i dalje voli Jaya. Ipak Gatsby misli da ona ne voli njega, već novac – bio je u pravu.

>> Što se krije iza tragične ljubavne priče? Ovo sigurno niste znali!

'Velikog Gatsbyja' je režirao slavni redatelj Baz Luhrmann, a priča je to o sanjaru Gatsbyju koji radi velike zabave kako bi privukao pažnju svoje ljubavi Daisy. Ona je udala za bogataša dok je Gatsby bio u ratu, a pet godina nakon, bivši par se ponovno nalazi. Kraj je tragičan, Gatsby umire ne prestajući se nadati kako će ga Daisy ipak nazvati, dok ona nastavlja život u nesretnom braku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene