Atraktivna brineta

Poznata ljepotica hvali se istreniranom pozadinom u neobičnom badiću, fanovi su očarani njenom ljepotom!

Izabel Goulart Izabel Goulart Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart Izabel Goulart Izabel Goulart +0 Izabel Goulart Galerija

Izabel Goulart objavila je na Instagramu fotografije u jednodijelnom badiću koji je otkrio njeno isklesano tijelo.

Brazilski supermodel Izabel Goulart (37) objavila je na Instagram storiju fotografije u neobičnom kupaćem kostimu i očarala svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Bivša anđelica Victoria's Secreta slovi i kao jedna od najljepših žena na svijetu. Titulu je opravdala i ovog puta u šarenom jednodijelnom bikiniju, dugih rukava s apsolutno zatvorenim prednjim djelom, dok je stražnji dio otvorio leđa. U njemu je istaknula istreniranu i zategnutu stražnjicu, ali i pokazala svoju preplanulu put.

Goulart je, inače, rođena Brazilka i odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteža stvar u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti s obitelji. Iako je ostvarila uspješnu karijeru, Izabel nije imala lagano djetinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismijavali u školi.

Da krene u manekenske vode, predložila joj je njezina frizerka kada je imala 14 godina. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odvela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te je potpisala za agenciju Success.

Nosila je revije prestižnih brendova poput Givenchyja, Oscara de la Rente, Chanela, Ralpha Laurena, Dolce and Gabbane i Stelle McCartney. Goulart je krasila i brojne naslovnice svjetskih časopisa, a godinama je bila i Victorijina anđelica. Brojni časopisi su je proglašavali i jednom od najljepših žena svijeta.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 +9 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene