Otkrila na Facebooku

Bivša žena Tonyja Cetinskog našla novu ljubav!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Nobilo, bivša supruga Tonyja Cetinskog pronašla je novu ljubav u životu - riječ je o bivšem odbojkašu Dejanu Laninoviću.

Bivša supruga te menadžerica Tonyja Cetinskog, Ivana Nobilo tijekom ovog tjedna na Facebooku je otkrila kako je pronašla novu ljubav u svom životu.

>> Tony Cetinski progovorio o liposukciji: 'Lakši sam četiri kilograma!'

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

Naime, 35-godišnja Ivana Nobilo još prije nekoliko dana u centru Zagreba viđena je s odbojkašem Dejanom Laninovićem, a sad je i na svom Facebook profilu potvrdila kako su u vezi. Par se ovog tjedna nalazi u Dubrovniku na odmoru odakle su objavili i nekoliko zajedničkih slika, piše Jutarnji list.

Nekadašnji kapetan odbojkaške reprezentacije nedavno se povukao iz sportske karijere te sad drži kafić u Zagrebu. Prije veze s Ivanom bio je 10 godina u vezi s jednom zagrebačkom poduzenicom

Tony i Ivana odlučili su se razići još krajem 2011. godine. Zajedno su bili od 2007. godine te imaju zajedničku kći Piju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene