Uživa u ljetu

Naša lijepa voditeljica ne prestaje se hvaliti linijom u bikiniju, a više ne skriva ni samozatajnog dečka!

Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić - 3 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 5 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 9 Ivana Mišerić - 8 +4 Ivana Mišerić - 2 Galerija

Ivana Mišerić zatrpala je Instagram svojim fotografijama u badićima, a na jednoj joj se pridružio u dečko kojeg je neko vrijeme skrivala.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić trenutno odmara u Rovinju odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić - 1 ''panika, čekanje...'' Ivana Mišerić požalila se na teško razdoblje koje prolazi sa svojim ljubimcem: ''Ima karcinom, jako težak i tužan put...''

Društvenu mrežu zatrpala je fotografijama na kojima pozira u badićima, a pratitelji joj se ne mogu nadiviti.

"Zid kao stvoren za fotkanje", napisala je u opisu jedne od posljednjih galerija na kojima se pohvalila vitkom figurom u šarenom bikiniju i kojom je izazvala pravu pomutnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Prekrasna", "Sad mi je tek vruće", "Zgodna", "Tijelo vreteno", "Predivna si", "Žena mačka", pisali su joj oduševljeni pratitelji, a komplimentima nije bilo kraja.

Ivana je prije toga podijelila i jednu fotografiju na kojoj pozira s dečkom Draženom Kovačevićem kojeg je ispočetka skrivala od javnosti, a o njemu se još uvijek ne zna puno.

Otkako je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, voditeljica je pokušavala svoj privatni život držati za sebe. Još prošlo ljeto je u intervjuima otkrila kako je u njezin život ušao novi muškarac, no dugo nije odavala ništa više od toga o svojoj novoj ljubavi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene