''Sanjkali smo se!''

Šokirani Ivan Dečak o vatrenom zimovanju s Renatom Sopek: ''Nisam ni znao da su nas slikali!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Dečak - 1 Ivan Dečak - 2 +0 Ivan Dečak - 3 Galerija

Ivan Dečak odazvao se pozivu Mije Kovačić i Ide Prester u novu epizodu serijala "Fakap".

Mia Kovačić i Ida Prester su u novoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" ugostile frontmena grupe Vatra Ivana Dečaka koji se rado odazvao njihovu pozivu i prepričao im neke svoje nezgodne životne situacije.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ajoj! Šuput otkrila što joj se to dogodilo pred tri tisuće ljudi: "Cijele? Cijele! Pred prijateljima, mamom i tatom u prvom redu"

Ivan je stigao na snimanje u zadnji čas jer je umalo zaboravio na dogovor, ali ekipu to nije omelo da se dobro zabavi i nasmije, posebice "zimskoj avanturi" s Renatom Sopek koju je doživio. Otkrio je i sve o situaciji kada je njegov bend ostao bez goriva na cesti, ali i svirci u narodnjačkom klubu i priču o zlatnom sintiću.

Mia i Ida postavile su mu izazov da uvjeri nekoga od kolega da je vrijeme za novi glazbeni smjer, a on je odlučio nazvati Aljošu Šerića iz grupe Pavel. Kako mu je to pošlo za rukom, pogledajte u videu i novoj epizodi "Fakapa"!

A ono što je Ivanu itekako pošlo za rukom je novi singl njegove grupe Vatra "Nova godina nije se dogodila" za koji je nedavno objavljen i glazbeni video koji je dosad pogledao više od 50 tisuća ljudi. 

Novu epizodu "Fakapa" ne propustite u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u! 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene