Promocija torbica

Sanja vs. Iva - koja ima dobitnu kombinaciju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su torbice u pitanju, poznate dame ne treba posebno nagovarati. Sve su htjele vidjeti što je to pripremila Kristina Bradač, naš uspješan svjetski model.

I dok se Kristina Bradač okušala kao dizajnerica torbi za čiju je inspiraciju našla u leptirima, došle su je podržati mnoge poznate dame iz domaćeg javnog života.

Pogledaj i ovo showbuzz Modna kampanja FOTO Kad se udruže lijepe Iva i Kristina - Dobijemo ovo!

>> Uspješna i lijepa - Kristina Bradač postala dizajnerica

Osim torbica pažnju su plijenile mnoge domaće ljepotice, a zanimljive modne kombinacije savršeno su se uklapale u modnu priču s torbicama. Iva Jerković u seksi leopard suknji, Sanja Duggan u zanimljivoj čipkano-krznenoj kombinaciji, Severina u trendi sivoj, Iva Balaban već i probala novu torbicu u obliku leptira koja joj je sjajno pristajala.

Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje. Mariposa na španjolskom znači leptir i naziv je Kristinina branda.

U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013./14. Kristina će ponuditi pet modela torbi u 5 različitih boja i jedan novčanik. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100% kože i proizvode se u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene