Sve je ganula

Finalistica Supertalenta još nije svjesna svojeg velikog uspjeha, a podrška joj stiže sa svih strana: "Ne bih baš rekla da sam stekla obožavatelje, ali..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši - 8 Farija Gaši - 7 Farija Gaši - 6 Farija Gaši - 4 Farija Gaši - 2 Farija Gaši - 1 Farija Gaši - 3 Farija Gaši, Supertalent - 13 Farija Gaši, Supertalent - 9 Farija Gaši, Supertalent - 6 +14 Farija Gaši, Supertalent - 7 Galerija

Farija Gaši otkrila nam je što joj se u životu promijenilo nakon pojavljivanja u showu Supertalent, ali i da uopće još nije svjesna svog prolaska u veliko finale.

Farija Gaši prva je finalistica ovogodišnje sezone showa Supertalent. Zahvaljujući svom talentu dobila je najviše glasova publike, a sreću i ponos zbog toga nije krila.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek nimalo lako! Fabijan Pavao Medvešek sasvim iskreno o važnom zadatku koji ga čeka već ove nedjelje: ''Bit će to jako teško!''

Farijin se život nakon audicijske emisije poprilično promijenio,  spomenula je i da se nakon zlatnog gumba promijenio odnos nekih učenika u školi prema njoj, a otkrila nam je i je li stekla neke obožavatelje.

"Ne bih baš rekla da sam stekla obožavatelje, ali me učenici iz škole sada znaju malo bolje i podržavaju me", rekla nam je Farija.

Pred Farijom je, vjerujemo, uspješna glazbena karijera, a pitali smo je i s kojom bi pjevačkom zvijezdom voljela snimiti duet da ima priliku.

"Da imam prilike snimiti duet, snimila bih ga s Ginom Damjanović, odnosno svojom mentoricom. I to zato što mi je puno pomogla i potrudila se da me nauči brojne stvari, zbog čega sam joj zahvalna", zaključila je Farija.

U posljednje vrijeme podrška joj pristiže sa svih strana, ali jedna joj ipak najviše znači.

"Najveća podrška mi je mama, kao i uvijek", priznala je.

U prvoj polufinalnoj emisiji konkurencija nije bilo nimalo laka, a evo čiji se nastup od ostalih kandidata njoj najviše svidio.

"Teško je pored tolikih nastupa odabrati nekog favorita, no u polufinalnoj emisiji Supertalenta su mi se nekako najviše svidjele članice plesnog kluba Illusion", priznala je Farija.

Otkrila nam je i da uz svoj talent ne priželjkuje baš niti jedan drugi, a za to ima i razlog.

"Trenutačno mi ništa ne pada na pamet, okupirana sam pjevanjem jer je to za mene nešto posebno. Volim pjevati i uživam u tome", zaključila je.

Veliko finale showa se približava, a Farija je već počela s pripremama za svoj nastup, kojim će pokušati i pobijediti te osvojiti novčanu nagradu.

"U velikom finalu od mene možete očekivati nešto posebno i lijepo. Još uvijek nisam ni svjesna da sam prošla u finale, pa o pobjedi ne razmišljam, a još manje o novčanoj nagradi. No sigurna sam da bih smislila neki dobar način da je potrošim", zaključila je Farija.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene