Najbolji trenuci

Hit na Instagramu: Obrve male North, put u Rusiju i mjuzikl u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tjedan na Instagramu donio je pregršt novosti iz svijeta domaćih i stranih zvijezda!

Pjevačica Maja Šuput okušala se i u glumi, pa je tako ovaj tjedan premijerno nastupala u mjuziklu Footloose. Osim toga, fotografirala se u backstageu s obožavateljicama kada im je fotografiju upropastila nečija gola stražnjica!

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Htjela je samo fotku za uspomenu, a dobila je ovo!

Za to vrijeme Nina Badrić je bila u Moskvi u posjeti prijateljici Sandri Meljničenko, supruge jednog od najbogatijih Rusa Andreja Meljničenka. Zajedno su uživale u predblagdanskom raspoloženju.

Dok su one bile na zimi, 25-godišnja manekenka Candice Swanepoel na zadnjem je snimanju Victoria’s Secreta nosila modele badića za sljedeću godinu i pri tome se odlično zabavila. Na svom je Instagram profilu objavila dio fotografija sa snimanja kao i video na kojem izazovno pleše.

I Beyonce je bila u slavljeničkom raspoloženju, a kako i ne bi kada je u samo tjedana dana oborila sve rekorde i prodala više od milijun kopija svojeg novog petog po redu albuma. Sa svojim timom proslavila je uz fine kolačiće, a sve je objavila na svojem Instagramu.

Kim Kardashian objavila je novu fotku svoje preslatke kćeri na Instagramu. otografija je na Instagramu potaknula žustru raspravu fanova koji su raspravljali o izgledu malene North. Neki su bili oduševljeni njezinim slatkim osmijehom i velikim smeđim očima, dok su se drugi uhvatili rasprave o njezinim savršeno oblikovanim obrvama te su optužili Kim da joj ih čupa.

I njezina sestra Khloe Kardashian imala je objavu na Twitteru nakon što je objavila kako se razvodi od supruga Lamara Odoma. 'Ovo je, samo po sebi, pravo mučenje za moju dušu i srce mi se slama. Molim vas, trenutno mi dodatni tračevi nisu potrebni', rekla je i objavila citat na Instagramu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene