Igra se 'prljavo'...

'Bahat je i škrt, zato joj ne da polovicu bogatstva!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda da su 'prljavi' detalji razvoda počeli izlaziti na vidjelo...

Sapunici razvoda glumaca Demi Moore i Ashtona Kutchera ne vidi se kraj jer Demi ne potpisuje razvod dok joj Ashton ne isplati polovicu od 139 milijuna kuna koje je zaradio nakon što ju je ostavio.

Pogledaj i ovo showbuzz Prijatelji vrlo zabrinuti Demi opet 'tone' zbog opčinjenosti s Ashtonom!

'Bio je prosječan glumac dok se nisu vjenčali. Karijera mu je procvjetala jer je bio Demin suprug', rekao je glumičin odvjetnik.

>> Želi potpuno osiromašiti uskoro bivšeg supruga?!

Iako su se razišli u studenom 2011., Demi Moore (50) tek je prekjučer službeno tražila rastavu. Ashton Kutcher (35) papire je predao još prije tri mjeseca, a Demi je odugovlačila jer se nadala da će se s bivšim suprugom izvan suda dogovoriti o podjeli imovine. Moore je 'teška' 980, a Kutcher 930 milijuna kuna. Samo lani od serije 'Dva i pol muškarca' dobio je 139 milijuna kuna.

'Bahat je i škrt. Ne da joj polovicu bogatstva jer misli da ga Demi ne zaslužuje. Iako svjetsku popularnost može zahvaliti samo njoj, smatra da joj ništa ne duguje', kaže glumičin odvjetnik. Ako se uskoro ne dogovore, imovina će se dijeliti na sudu u Los Angelesu, a kako ni jedna strana na popušta, sve upućuje na to da će upravo tako i biti. Kutcher, koji je u vezi s glumicom Milom Kunis, tijekom razgovora o izvansudskoj nagodbi bio je ljutit i otresit.

'Rekao bih čak da se držao neprijateljski. Nakon više od godinu dana pokušaja da se nagode Demi neće odustati. Odvjetnici bivših supružnika i dalje se nadaju izvansudskoj nagodbi jer bi u suprotnom sav prljav veš isplivao', kaže izvor nekad blizak paru.

Za razliku od Ashtona, bivši suprug Demi Moore Bruce Willis bio je puno galantniji. Nakon rastave njihova 13-godišnjeg braka Demi je dobila 522 mil. kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene