šokirala detaljima

Slavna je zahvaljujući skandaloznom životu s 53 godine starijim muškarcem o kojem je napisala knjigu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Holly Madison je jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica koja je bila s Hughom Hefnerom.

Holly Madison (40) proslavila se vezom s pokojnim Hughom Hefnerom, osnivačem magazina Playboya, a o svemu je napisala i nekoliko knjiga.  

Pogledaj i ovo showbuzz Hop Hop Hop Zeko bijesan na zečicu jer smatra da širi laži, a ona tvrdi da govori istinu

Najpoznatija Playboyeva zečica viđena je u utorak kako izlazi iz kemijske čistionice u Los Angelesu. Holly je privlačila pozornost u kratkoj crnoj haljini koja je isticala njezine vitke noge. 

Atraktivna plavuša svoju slavu može zahvaliti tome što je bila cura čak 53 godine starijem Hefneru, u čijoj je Playboyevoj vili nekad živjela. U knjizi je otkrila šokantne detalje života s Hughom i mnoštvom zgodnih djevojaka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Organizing my closet. Is anybody else getting super organized RN?

A post shared by Holly Madison (@hollymadison) on

Holly je napisala da su sve morale sudjelovati u bizarnim, grupnim seksualnim ritualima. Tvrdi i da ih je svake večeri prije izlaska fotografirao i dostavljao im slike sljedeće jutro da vide u čemu su pogriješile kod svog izgleda. 

Usto je ispričala da joj je osnivač Playboya ponudio drogu kad je prvi put izašla s njima, a ona mu je rekla da to ne uzima. "Rekao mi je: 'Inače ne odobravam drogu, no ove su tablete u 70-ima nazivali otvaračem bedara'", napisala je Holly. 

Inače, Hugh je preminuo u 91. godini života, a prema pisanju američkih medija, spavao je s više od tisuću žena. Holly je okrenula novi list nakon svog skandaloznog života i 2013. se udala za poduzetnika Pasqualea Rotella (46) te su dobili dvoje djece. Razveli su se prošle godine. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene