Oštre poruke sa svih strana!

Holivudska elita zgrožena zbog sramotnog događanja u Washingtonu, svi se pitaju samo jedno pitanje

Bette Midler i 50 Cent (Foto: Getty Images) Bette Midler i 50 Cent (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bette Midler i 50 Cent (Foto: Getty Images) Galerija

Chris Evans, Sarah Jessica Parker i Armie Hammer neke su od holivudskih zvijezda koje su izrazile javno mišljenje o napadu na zgradu američkog Kongresa u Washingtonu.

Brojni poznati oglasili su se na društvenim mrežama nakon događanja u SAD-u kakvo povijest gotovo ne pamti, odnosno nakon što su pristaše Donalda Trumpa nasilno ušle u zgradu američkog Kongresa kako bi izrazile nezadovoljstvo zbog pobjede Joea Bidena na predsjedničkim izborima.

Pogledaj i ovo showbuzz Šok u Americi! "SRAMOTA, DOPUSTILI STE DA NASILNIK VODI NAŠU NACIJU" Hollywood najavio selidbu u Kanadu!!

Prosvjednici, ili kako ih neki nazivaju teroristi, nasilno su ušli u zgradu, a tijekom prosvjeda život su izgubile četiri osobe.

Sramotan čin osuđuje cijeli svijet i zgraža se nad njime, pa tako i mnoge slavne ličnosti.

"Ostao sam bez teksta", izjavio je glumac i zvijezda filma "Kapetan Amerika" Chris Evans dovodeći u pitanje učinkovitost vlasti.

"Prijavljeni pucnjevi ispaljeni su unutar zgrade. To je razlog zbog kojeg ne možemo imati lijepe uspomene, vi je**** koji ste navalili na glavni grad", napisao je glumac Armie Hammer.

I druge zvijezde pozvale su na Trumpov opoziv.

"Nezamislivo. Sramotno. Šokantno. Ali nikakvo iznenađenje. Mnogi su odgovorni za ovo, znate koji ste. Vaša retorika je nasilna, okrutna i podijeljena. Izmislili ste opravdanje za ovo, vi ste kukavice, niste vođe. Pokušat ćemo ovo popraviti, a vi pokušajte živjeti sami sa sobom", oštra je poruka glumice Sarah Jessice Parker.

"Postoji li jedan razlog zbog kojeg Donald Trump trenutačno nije u lisicama? Da je bilo koji drugi Amerikanac poticao tisuće ljude na juriš na zgradu Kongresa, već bi bio iza rešetaka. Predstavnici reda i zakona moraju se s time suočiti", zaključio je njezin kolega Josh Gad.

"Mnogi moji prijatelji ukazivali su na to, ali on je upravo učinio najveću izdaju. On je ravan izdajniku. Mislim da Twitter ima opravdanje za brisanje njegova računa, i to zauvijek", oglasila je glumica Bette Midler.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +4 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene