Srca su im slomljena

Tužna sudbina slavnog para: Izgubili su dijete prije samo 7 mjeseci, a sada se povijest ponovila

Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Hilaria Baldwin imala je spontani pobačaj u četvrtom mjesecu trudnoće.

Samo sedam mjeseci nakon što su objavili tragičnu vijest da su izgubili dijete koje su željno iščekivali, glumac Alec Baldwin (61) i njegova 35-godišnja supruga Hilaria suočili su se s istim problemom. Naime, Hilaria je u četvrtom mjesecu nove trudnoće ponovno doživjela spontani pobačaj i izgubila dijete koje je silno željela. Navodno je trebala roditi djevojčicu. 

Pogledaj i ovo Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Tužna vijest Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Ne želim ovo skrivati zato što nije pozitivno...''

Hilaria i Alec roditelji su četvero djece, no silno žele još proširiti svoju obitelj, ali im to baš i ne polazi za rukom. Prije samo 24 sata Hilaria je objavljivala InstaStoryje sa svojim trbuščićem, no istu je večer obznanila i tužnu vijest - da je ponovno imala spontani pobačaj. 

Otišla je na redoviti ginekološki pregled bez ikakvih slutnji ili očekivanja da će nešto poći po zlu, a vratila se slomljena srca i sve podijelila sa svojim fanovima na Instagramu. 

"Jako smo tužni jer smo upravo saznali da je naša beba preminula sa samo 4 mjeseca. Također želim da znate da iako možda sada nismo dobro - bit ćemo", napisala je Hilaria na svojoj objavi na Instagramu kojom je podijelila sa svijetom svoj tragični gubitak. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Inače, Hilaria je instruktorica joge koja zagovara direktan pristup i komunikaciju s fanovima, pa je tako sve svoje trudnoće dijelila na društvenim mrežama, pa čak i ako je to značilo da će pred svima morati priznati i da je izgubila dijete.

Alec Baldwin i Hilaria vjenčali su se 2012. godine, a dobili su već četvero djece. Alec ima i 23-godišnju kćer Ireland, koju je dobio s Kim Basinger. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene