konačno sretna

Sve je zabrinula izgledom i brojnim skandalima, ali sad je sve glasine opovrgnula jednom fotografijom

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Zvijezda serija "Melrose Place" i "Dinastija" Heather Locklear pozirala je u naručju svog zaručnika Chrisa Heissera s kojim ima burnu prošlost.

Nekadašnja glumačka zvijezda i seks simbol Heather Locklear (59) zadnji put se pojavila u javnosti sredinom prosinca prošle godine i tada nije nosila zaručnički prsten. 

Pogledaj i ovo Heather Locklear (Foto: Getty Images) pomogao joj s liječenjem Bila nasilna prema njemu, a sad se zaručili? Godinama je šokirala problemima s alkoholom i napadima na policajce

Zbog toga su se pojavile glasine da je prekinula s Chrisom Heisserom (59), ali sada je to Heather opovrgnula svojom objavom na Instagramu. "Uživam sa svojom obitelji! Uključujući fotografa", napisala je Locklear pozirajući na kauču u Chrisovom naručju dok je u njenom krilu sjedio pas. 

Na slici se na njezinoj lijevoj ruci nazirao dijamantni, zaručnički prsten, a fotograf je vjerojatno bila njezina kći Ava (23) koja se bavi manekenstvom i dobila ju je s bivšim mužem, gitaristom Richiejem Samborom (61). Mnogi pratitelji su komentirali Heatherinu objavu i poručili joj da je blagoslovljena te da ne ponavlja pogreške iz prošlosti i vraća se staroj ovisnosti o alkoholu. 

"Vjerujemo u tebe", "Tako si lijepa duša", "Nadam se da si dobro. Jedna si od mojih omiljenih glumica još od 'Dinastije'", "Nadam se da ćeš se vratiti glumi", napisali su joj.

Inače, Locklear se u prosincu prošle godine pojavila na bezinskoj postaji i to je bilo prvi put u šest mjeseci da je viđena u javnosti. Krajem 2020. se pohvalila i na Instagramu da je fotografija njene kćeri u magazinu People. 

Zvijezda serije "Melrose Place" je bila u vezi sa svojim zaručnikom još u srednjoj školi, no nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017.

Ipak, par je kasnije nadvladao sve probleme te je Heisser pomogao glumici s odvikavanjem te se čini da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear)

Locklear je posljednjih nekoliko godina punila medijske stupce svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, ožujku 2018. Heather je tukla zaručnika Chrisa, a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Ipak, par je kasnije nadvladao sve probleme te je Heisser pomogao glumici s odvikavanjem te se čini da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti.

Inače, Heather je poznata i po ulozi Sammy Jo Carrington u sapunici "Dinastija" koja se emitirala od početka 80-ih godina. Pratili su ju gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene