Ovo niste znali!

Otkrio kako je nastala najbolja scena u filmu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harrison Ford ispričao je kako je nastala legendarna scena u filmu Indiana Jones: 'Otimači izgubljenog kovčega'.

Poznati glumac Harrison Ford proslavio se ulogom profesorom arheologije Indianom Jonesom, jednim od najomiljenijih filmskih pustolova svih vremena, ispričao je kako je nastala legendarna scena u filmu 'Indiana Jones i otimači izgubljenog kovčega'.

Pogledaj i ovo showbuzz osebujna legenda On je strastveni pilot koji ljubi 22 godine mlađu kolegicu, a prema njemu su nazvali jednu vrstu mrava

Bradley Cooper glumiti će u novom Disneyevom hitu!

Scena koji svi pamte iz filma je kada slavni Indiana Jones upucao pištoljem mačevaoca koji mu je stao na put.

No, čini se da ta scena nije uopće bila laka za snimiti.

'Trebao sam se boriti bičem protiv tog napadača. Bilo je to zamišljeno kao dvoboj mača i biča, no u to vrijeme bio sam dehidriran i patio od dizenterije. Nisam mogao biti ni 10 minuta izvan kamp kućice na snimanju i osjećao sam se jako, jako loše. Predložio sam Stevenu Spielbergu da tu scenu preradimo u dvoboj mačem i pištoljem. Rekao je da je i njemu pala slična ideja na pamet. Prihvatio ju je jer je shvatio da bi nam za tu scenu s bičem trebalo još barem dva, tri dana snimanja, a već smo imali scenu sličnog dvoboja bičem kad spašavam Marian. Tako da smo to brzo snimili i otputovali u Englesku', ispričao je Harrison Ford, piše Business insider.

Stara priča navodno će dobiti novo ruho. Slavnog profesora arheologije mogao bi utjeloviti slavni Bradley Cooper. Iako još ništa nije službeno, američki mediji počeli su povezivati ime slavnog slumca i projekt koji je na listi planova studija Disney.

Za ovaj film je još u prosincu 2013. Disney rekao da nije na listi planiranih projekata, no ako je vjerovati američkim medijima, ono što se govori javnosti je jedno, a ono što se događa iza kulisa velikog filmskog biznisa je nešto sasvim drugo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene