Smanjila mu iznos

Svađa oko alimentacije: 'Ionako troši na vlastite potrebe, a ne na dijete'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica na sudu je zatražila smanjenje iznosa alimentacije koju plaća bivšem partneru.

Slavna glumica Halle Berry prekinula je s bivšim partnerom Gabrielom Aubryjem, a njihova se situacija sada još više zakomplicirala. Naime, Halle, koja s Aubryjem ima 6-godišnju Nahlu, odlučila mu je smanjiti iznos mjesečne alimentacije koju mu plaća, a njihova svađa se zbog toga nastavlja.

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: AFP) Linija iz snova Dekolte u koji se gledalo! Slavna glumica možda nema sreće u ljubavi, ali je stvarno prava ljepotica!

Halle Berry o trudnoći u 47. godini: 'Bilo je to pravo čudo'

Razlog svađe su dokumenti dostavljeni sudu u kojima glumičin odvjetnik navodi: 'Ne postoji zakon, a ni zdrava logika, koji kažu da zdrav, aktivan čovjek može živjeti samo od majčine alimentacije jer ona zarađuje više od njega.'

Navodno je zatraženo da se alimentacija u iznosu od 16 tisuća dolara mjesečno, koju Berry plaća Aubryju, smanji na 3800 dolara mjesečno.

U dokumentima također stoji da Berry vjeruje da Gabriel koristi većinu iznosa mjesečne alimentacije na vlastite potrebe, a ne za potrebe djeteta. Tvrdi da on troši više od 700 dolara samo na fitness, oko 1000 dolara na odjeću, a gotovo 2000 dolara za troškove automobila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene