s njima slavio i ministar

Poznati glazbenici na koronapartyju u sarajevskom restoranu, odale ih snimke: "Stid me"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halid Bešlić, Hari Varešanović, Šerif Konjević i ostali, kako pišu bosansko-hercegovački mediji, bili su gosti na rođendanskoj proslavi doktora Jusufa Šabanovića.

U Bosni i Hercegovini ugostiteljski objekti još su zatvoreni, no to nije spriječilo neke pripadnike estrade da slave rođendan doktora Jusufa Šabanovića u ponedjeljak u sarajevskom restoranu.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Kako piše Klix.ba, bio je to pravi koronaparty na kojem se nisu nosile zaštitne maske, a nije se održavala ni propisana udaljenost od dva metra. Sve se odvijalo u sarajevskom restoranu Golf Klub, a vesela ekipa pokušala se sakriti iza navučenih roleta. 

Među uzvanicima su bili bosansko-hercegovački ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, sarajevski poduzetnik Zijad Blekić, a odmah uz njih Halid Bešlić i Šerif Konjević. Zabavi su prisustvovali Hari Varešanović, Semir Cerić Koke, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić. Klix.ba ističe da je Fejzić član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

Goste je razotkrilo mnoštvo sparkiranih automobila ispred restorana i glasna glazba, ali i pjevačica Slađana Mandić, koja je bila na zabavi. Naime, ona je cijelu noć objavljivala fotografije na Instagram Storyjima. 

Pjevač Šerif Konjević za Dnevni avaz progovorio je o proslavi. "Otišao sam samo da doktoru dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, krenuo sam pjevati, sjeo, uručio mu poklon. Otpjevao sam, i to ne cijele dvije pjesme. Kad sam otpjevao 'Živote moj', što je doktorova želja, pozdravio sam se i otišao", ispričao je. 

"Mene je stid države zbog sinoćnje situacije jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca stid. Kad sam vidio alkohol, nisam htio ni pjevati jer je ramazan. Neću da budem dio toga, u mojoj se kući poštuje to, moja žena je vjernica i neću dopustiti da budem dio ičije pijanke. Oni su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast", dodao je Konjević. 

Cijeli incident je komentirao i Hari Varešanović. "Došao sam samo u najboljoj namjeri da čestitam prijatelju rođendan. Spreman sam snositi posljedice tog svog čina i prema zakonu i prema javnosti", istaknuo je pjevač za Dnevni avaz

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivali nepoznati, ne baš lijepi, detalji o životu Meghan Markle, a šuška se i o novom potezu na kojem marljivo radi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene