novi čovjek

Nevjerojatna transformacija snagatora iz "Igre prijestolja" sve je ostavila u čudu, a posebno su impresivni njegovi trbušnjaci!

Thor Björnsson (Foto: Instagram) Thor Björnsson (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Thor Björnsson (Foto: Instagram) Thor Björnsson (Foto: Profimedia) +0 Thor Björnsson (Foto: Profimedia) Galerija

Hafthor Julius Bjornsson visok je 206 centimetara i nekad je težio 205 kilograma, a nakon velikog gubitka kilograma izgleda kao novi čovjek.

Islanđanin Hafthor Julius Bjornsson (32) javnosti najpoznatiji kao Planina iz popularne serije "Igra prijestolja", no više nije tako velik kako je nekad bio.

Glumac i bodybuilder, koji je 2018. godine pobijedio na natjecanju za najjačeg čovjeka svijeta, na Instagramu se pohvalio velikim gubitkom kilograma.

Podijelio je galeriju fotografija kojom je prikazao svoju impresivnu transformaciju, a ono što je sve posebno zadivilo su njegovi isklesani trbušnjaci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Bjornsson, koji je visok čak 206 centimetara, prije transformacije težio je 205 kilograma, a smršavio je zbog nadolazećeg boksačkog meča, s ciljem da dobije mišiće i mišićnu masu. Za časopis Muscle & Health nedavno je otkrio da je ususret meču izgubio gotovo 50 kilograma.

Meč za koji se priprema održat će se u nedjelju u Dubaiju, a borit će se protiv Devona Larratta.

No iako je drastično smršavio, glumac i dalje izgleda ogromno pored svoje supruge Kelsey Henson (31) koja je od njega manja čak 48 centimetara. Njih dvoje često izazivaju podsmijeh svojim zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, no uvijek ističu kako im razlika u visini ne predstavlja nikakav problem.

Hafthor i Kelsey u braku su od 2018. godina, a sretni par prošle je godine dobio sina čije ime još nisu otkrili javnosti, dok on iz veze s Thelmom Bjork Steimann ima i kćerkicu Theresu Lif.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene