Uspjeh za uspjehom

Goran Višnjić ne miče se s američkih TV ekrana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Višnjić ponovno niže uspjehe na malim ekranima. Za razliku od svoje najpoznatije doktorske uloge, ovaj put će glumiti opakog negativca.

Jedan od naših najpoznatijih glumaca u Hollywoodu ponovno će se naći na američkim TV ekranima. Svi ga znaju kao doktora Luku Kovača iz 'Hitne pomoći', a otkako je kultna serija završila, Goran Višnjić niže nove uspjehe.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima li bolje reklame VIDEO Hollywoodska ekipa oduševljena: 'Opatija je predivna'

Glumio je s Halle Berry u seriji 'The Extant', u drami 'Red Widow, te s Donaldom Sutherlandom u 'Crossing Lines', čije scene su snimali i u Hrvatskoj. Najnoviju ulogu ostvarit će u NBC-evoj seriji 'Time', u kojoj će utjeloviti negativca Garciju Flynna, koji ukrade napravu za putovanje kroz vrijeme te sa svojim timom plaćenika otputuje u trenutak koje je par sati prije eksplozije Hindenburga.

Serija će biti kombinacija filmova 'Povratak u budućnost' i Nemoguća misija', odnosno radi se o akcijskoj tematici s elementima znanstvene fantastike. Protagoniste, koji isto putuju kroz vrijeme i spašavaju situaciju, glumit će Abigail Spencer, Matt Lanter i Malcolm Barrett.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene